Autor:

Bramborové václavky

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vařené brambory
pokrájené
350 g
Václavky
pokrájené na nudličky
100 g
Sádlo
nebo olej
 
Cibule
menší
1 ks
Uzenina
dle chuti: salám, slanina, klobása...
50 g
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Koření
nebo bylinky dle chuti
 
Bramborové václavky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Z hub, Uzeniny

Na trošce tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme pokrájené václavky a uzeninu s nasekaným česnekem a smažíme do vypaření tekutiny, osolíme a okořeníme nebo ochutíme bylinkami (majoránka nebo tymián). Vše smícháme s dozlatova a dokřupava osmaženými bramborami, které jsme osmažili na trošce tuku. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.

Místo václavek můžeme použít bedly nebo hlívu ústřičnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Bramborové václavky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web