Autor:

Bramborové václavky

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vařené brambory
pokrájené
350 g
Václavky
pokrájené na nudličky
100 g
Sádlo
nebo olej
 
Cibule
menší
1 ks
Uzenina
dle chuti: salám, slanina, klobása...
50 g
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Koření
nebo bylinky dle chuti
 
Bramborové václavky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Z hub, Uzeniny

Na trošce tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme pokrájené václavky a uzeninu s nasekaným česnekem a smažíme do vypaření tekutiny, osolíme a okořeníme nebo ochutíme bylinkami (majoránka nebo tymián). Vše smícháme s dozlatova a dokřupava osmaženými bramborami, které jsme osmažili na trošce tuku. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.

Místo václavek můžeme použít bedly nebo hlívu ústřičnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Babiččiny třešňové kuličky Nejlepší recepty z třešní: Babiččiny třešňové kuličky Články z

Komentáře k receptu: Bramborové václavky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web