Bramborové ražniči III.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • slanina
    • cibule
    • olej
  • Omáčka
    • 200
      g bryndza
    • mletá paprika
    • petrželová nať sekaná
    • 2
      lžíce mléko 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Menší brambory umyjeme a i se slupkou nakrájíme na kolečka silná 1 cm. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na silnější plátky.
2
Na špejle napichujeme střídavě kolečka brambor, cibule a slaninu. Pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 10-15 minut.
3
Potom rozbalíme a zapečeme do červena.
4
Brynzu rozmícháme s mlékem, natí a paprikou a upečené ražniči podáváme s touto omáčkou.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.