Autor:

Bramborové ražniči III.

Snadné
Ingredience
Brambory  
Slanina  
Cibule  
Olej  
Omáčka
Bryndza 200 g
Mletá paprika  
Petrželová nať
sekaná
 
Mléko
1-2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Menší brambory umyjeme a i se slupkou nakrájíme na kolečka silná 1 cm. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na silnější plátky.

Na špejle napichujeme střídavě kolečka brambor, cibule a slaninu. Pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 10-15 minut.

Potom rozbalíme a zapečeme do červena.

Brynzu rozmícháme s mlékem, natí a paprikou a upečené ražniči podáváme s touto omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Ančovičkový salát s kapary Recepty z ostrova Sardinie Články z

Komentáře k receptu: Bramborové ražniči III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web