Autor:

Bramborové ražniči III.

Snadné
Ingredience
Brambory  
Slanina  
Cibule  
Olej  
Omáčka
Bryndza 200 g
Mletá paprika  
Petrželová nať
sekaná
 
Mléko
1-2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Menší brambory umyjeme a i se slupkou nakrájíme na kolečka silná 1 cm. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na silnější plátky.

Na špejle napichujeme střídavě kolečka brambor, cibule a slaninu. Pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 10-15 minut.

Potom rozbalíme a zapečeme do červena.

Brynzu rozmícháme s mlékem, natí a paprikou a upečené ražniči podáváme s touto omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Domácí pizza na plech krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bramborové ražniči III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web