Autor:

Bramborové noky se špenátem

Snadné
Ingredience
Špenát  
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce  
Cibule  
Česnek  
Mléko  
Vegeta  
Kuřecí maso  
Olej  
Smetana  
Knedlík
bramborový
 
Koření
na čínu (lze i grilovací)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Nejprve vymažeme zapékací misku. Nakrájíme knedlík na malé kostičky a vložíme do misky. Do pánve dáme olej a nakrájemé kuřecí maso, osmažíme, a okořeníme solí, pepřem a kořením na čínu.

Po dokončení přidáme do misky na knedlík. Vedle v hrnci připravíme špenát - na kostičky nakrájíme cibuli, dáme do hrnce, přidáme česnek, špenát, za malou chvíli trochu mléka, vegetu a nakonec zahustíme vajíčkem. Po uvaření dáme špenát do misky. Vše zalíjeme smetanou a dáme zapéct do troby tak na 40 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bramborové noky se špenátem

Komentáře

  1. Alavaka   27.09.2014 | 8:08 | reagovat |

    Není to žádná dietka, ale dobrota, to musím uznat :-)

  2. Lucie Pisarčíková   09.03.2008 | 1:16 | reagovat |

    Jak má být špenát hustý? Jak omáčka? Trochu tekutý anebo aby v něm stála lžíce. Jde o to, že se na pokrm v zapékací míse ještě lije smetana.Nebude to potom řídké? Když se všechno zapeče dá se pokrm krájet? Děkuji za vysvětlení.

  3. Terezka M   04.03.2008 | 17:43 | reagovat |

    do špenátu přidám smetanu na vaření,je to úúžasnééé

  4. Irena   29.08.2007 | 15:07 | reagovat |

    Tento pokrm u nás zaznamenal velký úspěch. Jen používám domácí bramborové noky. Nejvíce mi chutná studený...doporučuji.

  5. Bohunka   25.08.2007 | 17:58 | reagovat |

    mňamka.....teď jsem to ochutnala...doporučuji

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web