Autor:

Bramborové lupínky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Oloupané a omyté brambory nakrájíme na tenké plátky. Neděláme je ale příliš tenké, aby nám při fritování nepopraskaly. Potom je namočíme na 30 minut do studené vody, aby se zbavily přebytečného škrobu a nelepily se na sebe. Odmočené plátky propláchneme, necháme okapat a lehce osušíme v čisté utěrce. Po částech je fritujeme ve fritovacím hrnci asi na 180°C 3-4 minuty.
Nakonec osolíme a v míse protřepeme, aby sůl rovnoměrně pokryla všechny lupínky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bramborové lupínky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web