Autor:

Bramborové lokše s povidlím

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Kysané zelí 250 g
Hladká mouka 200 g
Mák mletý 150 g
Povidla 200 g
Sádlo 100 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned ho rozdělíme na kousky, ze kterých uděláme placky. Pečeme na suché plotýnce z obou stran, až se dělají puchýřky. Teplé pomastíme rozpuštěným sádlem, potřeme povidly a posypeme mákem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Bramborové lokše s povidlím

Komentáře

  1. mkaiser   16.12.2012 | 9:40 | reagovat | závadný

    Typicke lokse jsou bez zeli. 8-)

  2. Marie .............   09.11.2007 | 17:35 | reagovat | závadný

    S povidly se dělají lokše bez zelí; jen brambory, mouka a sůl. K masu se může přidat i to zelí, ovšem pravé lokše neboli patenty jsou bez něho.Marie

  3. zw   08.12.2006 | 14:44 | reagovat | závadný

    Připadá mi to trochu divná kombinace.Nejsem si jistá, že v tom zelí zbudou nějaké látky pro tělo užitečné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web