Bramborové karbanátky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • hladká mouka dle potřeby
    • kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené bramrory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, osolíme, přidáme podravku (nemusíme, ale doporučuji pro lepší chuť). Přisypáváme strouhanku do doby, než půjdou z brambor udělat karbanátky. Osmažené posypeme sýrem a jako přílohu můžeme použít zelí, řepu apod.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva1
    Eva1 |

    22. 4. 2011 13:03

    Chybí brambory. :-D :-D :-D

  • ilis ilis
    ilis ilis |

    19. 3. 2009 20:26

    Měli jsme k večeři.S uvedené dávky usmaženo 20 středně velkých karbanátků.Skvěle se doplňovaly s česnekovým dipem.Všem velice chutnaly.Určitě v brzké době zopakuji.Děkuji za recept...1...

  • ilis ilis
    ilis ilis |

    19. 3. 2009 17:02

    Simčo,díky za tip,na dnešní nenáročnou večeři.Vyzkouším s česnekovým dipem...

  • Simča Mrštinová
    Simča Mrštinová |

    19. 3. 2009 14:11

    bylo to moc dobré a překvapilo mě, jak moc to bylo syté =)

  • Dagmar
    Dagmar |

    1. 3. 2008 08:58

    Určitě je to moc dobré.

  • jitka buchalova
    jitka buchalova |

    10. 2. 2008 10:57

    Děkuji všem,kteřím to chutnalo:-)

  • Marika Vaculíková
    Marika Vaculíková |

    4. 1. 2008 21:21

    Moc díky, děláme často bramborové placky, ale ta strouhanka místo mouky je úžasná. Bylo to moc dobré. Ještě jsme si k tomu dali česnekový tvarohový dip.

  • Karel Pražák z Kladna
    Karel Pražák z Kladna |

    28. 8. 2007 23:25

    Je to moc fajn.Moc mi to chutnalo.

  • anonym
    anonym |

    25. 8. 2007 12:43

    zajímavé,ale vubec ne špatné.s tatarkou to bylo vyborné