Autor:

Bramborové dukátky

Ingredience
Brambory  
Máslo  
Koření
směs na bylinkové máslo
 
Bramborové dukátky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme (nové klidně ve slupce), necháme chvilku vychladnout, nakrájíme na plátky a poklademe vedle sebe na vymazaný plech. Máslo (množství podle uvážení) rozehřejeme, vmícháme do něj trochu koření na bylinkové máslo (zase tak od oka) a směsí brambory vydatně potřeme. Dáme do předehřáté trouby a prudce pečeme. Vynikající příloha prakticky k čemukoliv.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Bramborové dukátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web