Bramborové dukátky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • máslo
    • koření směs na bylinkové máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme (nové klidně ve slupce), necháme chvilku vychladnout, nakrájíme na plátky a poklademe vedle sebe na vymazaný plech. Máslo (množství podle uvážení) rozehřejeme, vmícháme do něj trochu koření na bylinkové máslo (zase tak od oka) a směsí brambory vydatně potřeme. Dáme do předehřáté trouby a prudce pečeme. Vynikající příloha prakticky k čemukoliv.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Jurda
    Jurda |

    25. 7. 2011 12:15

    Nevím hqk budou chutnat bramborové dukáty. :-! Někdy je třeba doma vyzkošíme. :-) CHA CHA :-D Jurda