Bramborová roláda s mletým masem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      kg mleté maso Krůtí
    • vegeta
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • paprika Čerstvá
    • houska
    • mléko
    • pepř mletý
    • vejce
    • koření Na mletá masa
    • slunečnicový olej
    • bramborové těsto

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme v placku, do které doprostřed poklademe mleté maso a zabalíme. Hlavně upevníme strany, aby náplň nevytekla.
2
Z jednoho bramborového těsta (sáčku) jsme schopni udělat 3-4 rolády. Ty poklademe na vymazaný pekáč, potřeme olejem horní stranu a pečeme z každé strany tak 20-30 minut. Je to velice chutné.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • BRIGITA KOSTANOVA
    BRIGITA KOSTANOVA |

    17. 10. 2006 16:24

    URCITE TO ZKUSIM:

  • Nikol
    Nikol |

    12. 5. 2006 11:27

    Bramborových těstem myslím suchou bramborovou směs, do které se přídá pouze voda a vajíčko a nebo jen voda. Záleží na výrobci. Prodávájí to snad v každém obchodě a je to bramborové těsto na knedlíky. Je to jednoduché a kupodivu dobré :-) Dobrou chuť.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 3. 2006 07:21

    Pro začátečníky i pro urychlení práce je výhodné použít bramborové těsto na knedlíky v prášku.

  • anonym
    anonym |

    19. 3. 2006 20:31

    prosim a jak mam to bram.testo udelat??To uvarim bramb.a pak budu delat testo??Potrebuji odpoved!!!!!!!!!

  • Anonym
    Anonym |

    6. 1. 2006 13:05

    tak to je bozi du varit

  • Nikol
    Nikol |

    23. 3. 2005 07:57

    Určitě není od věci k tomu použit zelí jako doplněk. Dobrý nápad :-)

  • HANKA
    HANKA |

    22. 3. 2005 18:34

    Opravdu dobré,za maso jsem použila umletou vepř. kýtu.A k roládě jsem udělala zelí.