Autor:

Bramborová bábovka III.

Střední
Ingredience
Hrubá mouka 250 g
Cukr krupice 150 g
Solamyl (bramborový škrob) 50 g
Máslo 50 g
Vejce 1 ks
Prášek do pečiva 1 balení
Vanilkový cukr 1 ks
Mléko  
Brambory
strouhané
200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Vše smícháme, nalejeme do vysypané formy a pečeme 20 min. při 200 °C a pak 35-40 min. při 180 °C. Pro jistotu zkusíme špejlí. Já pro lepší chuť přidávám rozinky namočené v troše rumu. Bábovka je sice obyčejná a dost levná (v základní verzi byly moje náklady cca 15,-Kč), je ale vláčná a chuťově dobrá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bramborová bábovka III.

Komentáře

  1. Ivana   13.06.2006 | 12:29 | reagovat | závadný

    Brambory vařené. Omlouvám se za chybu.

  2. Šárka Tkáčová   13.06.2006 | 11:56 | reagovat | závadný

    Brambory syrové nebo vařené? Do kynutých buchet dávám vařené.Děkuji za odpověď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web