Autor:

Bramborová bábovka III.

Střední
Ingredience
Hrubá mouka 250 g
Cukr krupice 150 g
Solamyl (bramborový škrob) 50 g
Máslo 50 g
Vejce 1 ks
Prášek do pečiva 1 balení
Vanilkový cukr 1 ks
Mléko  
Brambory
strouhané
200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Vše smícháme, nalejeme do vysypané formy a pečeme 20 min. při 200 °C a pak 35-40 min. při 180 °C. Pro jistotu zkusíme špejlí. Já pro lepší chuť přidávám rozinky namočené v troše rumu. Bábovka je sice obyčejná a dost levná (v základní verzi byly moje náklady cca 15,-Kč), je ale vláčná a chuťově dobrá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Bramborová bábovka III.

Komentáře

  1. Ivana   13.06.2006 | 12:29 | reagovat |

    Brambory vařené. Omlouvám se za chybu.

  2. Šárka Tkáčová   13.06.2006 | 11:56 | reagovat |

    Brambory syrové nebo vařené? Do kynutých buchet dávám vařené.Děkuji za odpověď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web