Bramborová bábovka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hrubá mouka
    • 150
      g cukr krupice
    • 50
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • mléko
    • 200
      g brambory strouhané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme, nalejeme do vysypané formy a pečeme 20 min. při 200 °C a pak 35-40 min. při 180 °C. Pro jistotu zkusíme špejlí. Já pro lepší chuť přidávám rozinky namočené v troše rumu. Bábovka je sice obyčejná a dost levná (v základní verzi byly moje náklady cca 15,-Kč), je ale vláčná a chuťově dobrá.
Zařazení: Moučníky Bábovky

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    13. 6. 2006 12:29

    Brambory vařené. Omlouvám se za chybu.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    13. 6. 2006 11:56

    Brambory syrové nebo vařené? Do kynutých buchet dávám vařené.Děkuji za odpověď.