Autor:

Bramborizza

Střední
Ingredience
Brambory 4 ks
Salám 100 g
Vejce 2 ks
Sýr 50 g
Hladká mouka 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Provensálské koření  
Sůl  
Cibule 1 ks
Rajče 1 ks
Paprika 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Oloupané brambory nastrouhejte na struhadle, vymačkejte z nich přebytečnou vodu a dejte do mísy. Přidejte k nim jedno celé vejce, hladkou mouku, osolte a dobře propracujte těsto. Na pánvi rozpalte olej, bramborové těsto rozprostřete po dně pánve a usmažte ho dozlatova.

Placku obraťte na druhou stranu a naskládejte na ni kolečka salámu, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, papriku, zalijte jedním rozmíchaným vejcem, přikryjte poklicí a nechte ještě chvíli smažit. Až bude bramborová placka zespodu upečená posypte povrch strouhaným sýrem a dochuťte provensálským kořením. Ješte na chvíli přikryjte poklicí a nechte sýr zapéct. Tuto placku můžete zdobit podle své chuti i jinými surovinami, které máte doma.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bramborizza

Komentáře

  1. pepibubu   25.11.2010 | 11:18 | reagovat | závadný

    tak to vypadá, že jsem našla dnešní večeři. :-)

  2. František Brusák   22.09.2009 | 18:49 | reagovat | závadný

    Paní Bohumilo na to nemusíte být 15 let v cizině já jsem do pěti let bydlel u babičky v Šumperku která mluvila východňársky a Maďarsky protože děda byl z Plešivce na Maďarských hranicích a i když jsem Čech tak s češtinou bojuji dodnes.Nějaký rejpalové mě nevyvedou z míry.Recept je skvělý tak pokračujte i s chybami.

  3. Amy -   21.09.2009 | 19:21 | reagovat | závadný

    asi už to někdo opravil, je to už pár dní, to víte, chce to klid...

  4. Marta Hajkova   21.09.2009 | 14:24 | reagovat | závadný

    jezis lidi co to do vas vjelo? kde jsou ty hrubky a preklepy?

  5. BOHUMILA KRUZIKOVA   17.09.2009 | 11:43 | reagovat | závadný

    mate pravdu jsem 15 let v cizine

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web