Bramborák s mexickým sosem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
50 minut
5
porce
neuvedeno
autor: Arikashikari

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Sári
    • 2
      kg brambory Mnamka
    • 250
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks mražená zelenina
    • 1
      ks fazole v chilli omáčce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
BRAMBORÁKY:
2
Oloupané brambory nastrouháme syrové. Přidáme sůl, pepř, majoránku, nastrouhaný česnek, 1 skleničku vody a popř. půlku rozpuštěného masoxu. Polévkovou naběračkou nabíráme bramborákovou směs na rozpálený olej.
3
SOS:
4
Nakrájíme cibule a necháme trošičku osmahnout, aby měla lehce nahnědlou barvu. Poté přidáme kuřecí maso (nakrájené na kostičky) a zeleninu. Můžete si přidat i papriku. Poté i fazole a necháme dusit alespoň 25 minut, samozřejmě za občasného zamíchání.
5
Přidáme chilli omáčku, kapku sojové omáčky a dostatečně okořeníme, tudíž sůl jen malinko, pepř, a můžeme i nějaký ten zeleninový či hovězí bujon... A papriku sladkou.
6
Když to budete chtít hustší, tak použít tmavou jíšku (opatrně). Může to pak být hodně těžké na žaludek... :) Dobrou chuť.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.