Autor:

Borůvky zavařené jako žahour

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Borůvky 5 kg
Cukr 1 kg
Máslo 250 g
Polohrubá mouka 200 g

Postup přípravy:

Borůvky rozvaříme s cukrem, máslem a polohrubou moukou. Vaříme dohusta, naplníme do sklenek a zavařujeme 20-30 minut při 80 °C. Podáváme jako omáčku na kynuté knedlíky...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Borůvky zavařené jako žahour

Komentáře

  1. Jana Tichá   24.06.2005 | 20:07 | reagovat |

    Dělám žahour i na lívance. Borůvky v kastrolu trochu podliju vodou, napůl rozvařím, přidám trochu vanilkového pudingu rozmíchaného v mléce a cukr podle chuti a tím borůvky zahustím. Dochutím skořicí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web