Boršč bez masa II

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí vývar (bujón)
    • hlávkové zelí
    • brambory
    • červená řepa
    • sádlo brick naše nejlepší vepřové sádlo 500g
    • máslo
    • rajský protlak
    • zakysaná smetana
    • mrkev
    • petržel
    • 2
      ks cibule
    • ocet
    • cukr
    • bobkový list
    • pepř celý
    • nové koření
    • 5
      stroužek česnek
    • petrželka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle Brick s octem, cukrem a protlakem.
2
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Vše pak smícháme dohromady, přidáme koření a vaříme dalších cca 15 minut.
3
Do hotového boršče přidáme utřený česnek se sádlem Brick a sekanou petrželku. Obvykle se podává s kysanou smetanou.
4
Doporučujeme vařit na sádle Brick.
5
Zdroj: www.recepty.eu
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    3. 3. 2010 09:37

    Totožný recept jako Boršč bez masa.