Autor:

Boršč bez masa II

Obtížné
Ingredience
Hovězí vývar
(bujón)
 
Hlávkové zelí 0 ks
Brambory  
Červená řepa  
Sádlo Brick
naše nejlepší vepřové sádlo 500g
 
Máslo  
Rajský protlak  
Zakysaná smetana  
Mrkev  
Petržel  
Cibule 2 ks
Ocet  
Cukr  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  
Česnek 5 stroužek
Petrželka
sekaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle Brick s octem, cukrem a protlakem.

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Vše pak smícháme dohromady, přidáme koření a vaříme dalších cca 15 minut.

Do hotového boršče přidáme utřený česnek se sádlem Brick a sekanou petrželku. Obvykle se podává s kysanou smetanou.

Doporučujeme vařit na sádle Brick.

Zdroj: www.recepty.eu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4+ (hodnoceno 3x)
Reklama
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Boršč bez masa II

Komentáře

  1. Ladia -   03.03.2010 | 9:37 | reagovat | závadný

    Totožný recept jako Boršč bez masa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web