Autor:

Boršč bez masa II

Obtížné
Ingredience
Hovězí vývar
(bujón)
 
Hlávkové zelí 0 ks
Brambory  
Červená řepa  
Sádlo Brick
naše nejlepší vepřové sádlo 500g
 
Máslo  
Rajský protlak  
Zakysaná smetana  
Mrkev  
Petržel  
Cibule 2 ks
Ocet  
Cukr  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  
Česnek 5 stroužek
Petrželka
sekaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle Brick s octem, cukrem a protlakem.

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Vše pak smícháme dohromady, přidáme koření a vaříme dalších cca 15 minut.

Do hotového boršče přidáme utřený česnek se sádlem Brick a sekanou petrželku. Obvykle se podává s kysanou smetanou.

Doporučujeme vařit na sádle Brick.

Zdroj: www.recepty.eu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Boršč bez masa II

Komentáře

  1. Ladia -   03.03.2010 | 9:37 | reagovat |

    Totožný recept jako Boršč bez masa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web