Autor:

Bombajské masíčko

Ingredience
Rostlinný olej 4 lžíce
Pepř mletý  špetka
Polohrubá mouka  lžička
Cibule
Kečup - jemný 2 lžíce
Pivo  sklenice
Sůl  
Maso
kuřecí, krůtí, vepřové
800 g
Chilli 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a kečup, po chvíli zalijeme pivem a dusíme do měkka. Hotové necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
Před podáváním nejlépe až druhý den, znova ohřejeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Bombajské masíčko

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   13.03.2006 | 10:14 | reagovat |

    Tohle znám a je to dobrůtka, doporučuji:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web