Bombajské masíčko

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • polohrubá mouka
    • 2
      cibule
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • pivo
    • sůl
    • 800
      g maso kuřecí, krůtí, vepřové
    • 0,5
      lžička chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a kečup, po chvíli zalijeme pivem a dusíme do měkka. Hotové necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
2
Před podáváním nejlépe až druhý den, znova ohřejeme.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    13. 3. 2006 10:14

    Tohle znám a je to dobrůtka, doporučuji:-)