Autor:

Bombajské masíčko

Ingredience
Rostlinný olej 4 lžíce
Pepř mletý  špetka
Polohrubá mouka  lžička
Cibule
Kečup - jemný 2 lžíce
Pivo  sklenice
Sůl  
Maso
kuřecí, krůtí, vepřové
800 g
Chilli 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a kečup, po chvíli zalijeme pivem a dusíme do měkka. Hotové necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
Před podáváním nejlépe až druhý den, znova ohřejeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Bombajské masíčko

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   13.03.2006 | 10:14 | reagovat |

    Tohle znám a je to dobrůtka, doporučuji:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web