Autor:

Bohničína

Střední
Ingredience
Rýže 250 g
Měkký salám 200 g
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 4 ks
Kapie
Může být i nakládaná
1 ks
Sterilovaný hrášek 1 plechovka
Kunovjanka 1 ks
Sojová omáčka  
Sůl  
Vegeta  
Rostlinný olej
3-4
4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Rýži uvaříme zvlášť klasickým způsobem. Na oleji osmažíme salám na kostičky nakrájený, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, okurky, kapii, hrášek, pokrájenou kunovjanku bez nálevu, ochutíme dle chuti sojovou omáčkou, solí, pepřem a vegetou, lehce podlijeme a podusíme cca 10-15 minut.

Lze podávat rovnou smíchané jako rizoto, nebo jako česká čína (z Bohnic :o)) s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bohničína

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web