Bohničína

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g rýže
    • 200
      g měkký salám
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks kapie Může být i nakládaná
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      ks kunovjanka
    • sojová omáčka
    • sůl
    • vegeta
    • 4
      lžíce rostlinný olej 3-4

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme zvlášť klasickým způsobem. Na oleji osmažíme salám na kostičky nakrájený, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, okurky, kapii, hrášek, pokrájenou kunovjanku bez nálevu, ochutíme dle chuti sojovou omáčkou, solí, pepřem a vegetou, lehce podlijeme a podusíme cca 10-15 minut.
2
Lze podávat rovnou smíchané jako rizoto, nebo jako česká čína (z Bohnic :o)) s rýží.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.