Autor:

Bohničína

Střední
Ingredience
Rýže 250 g
Měkký salám 200 g
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 4 ks
Kapie
Může být i nakládaná
1 ks
Sterilovaný hrášek 1 plechovka
Kunovjanka 1 ks
Sojová omáčka  
Sůl  
Vegeta  
Rostlinný olej
3-4
4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Rýži uvaříme zvlášť klasickým způsobem. Na oleji osmažíme salám na kostičky nakrájený, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, okurky, kapii, hrášek, pokrájenou kunovjanku bez nálevu, ochutíme dle chuti sojovou omáčkou, solí, pepřem a vegetou, lehce podlijeme a podusíme cca 10-15 minut.

Lze podávat rovnou smíchané jako rizoto, nebo jako česká čína (z Bohnic :o)) s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Bohničína

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web