Bláznivý slaný salát z hroznů

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Vcelka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hroznové víno (Bez peciček nebo vypeckované)
    • jarní cibulka
    • hořčice plnotučná
    • tatarská omáčka
    • bílý jogurt Na odlehčení
    • pepř mletý
    • sůl Podle chuti (většinou ani není potřeba)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrozny smícháme s nakrájenou cibulkou (velké bobule přepůlíme), přelijeme dresingem a necháme vychladit. Podáváme s pečivem. Přímo vynikající je to jako příloha ke grilovanému masíčku.
2
**Dresing:** Hořčici a tatarku smícháme v poměru 1:2, ochutíme pepřem, případně nastavíme jogurtem a je to. Dresingu by mělo být tolik, aby se hrozny a cibulka slepili, ale nesmí to téct.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.