Autor:

Bio mrkvová bábovka

100 minut PT0H100M
Snadné
Ingredience
Mrkev
jemně nastrouhaná
2 hrnek
Sůl  špetka
Rozinky 1 šálek
Celozrnná mouka
1-2
2 hrnek
Kakao 1 lžíce
Rostlinný olej 1 lžíce
Skořice 1/2 lžička
Ořechy
drcené
1 šálek
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Vše smícháme v míse, mouku přidáváme po částech podle potřeby.

Těsto musí být vláčné, ale ne mokré.

Pečeme v dobře vyhřáté troubě. Po 20 minutách teplotu zmírníme a pečeme ještě hodinu.

Bábovku přikryjeme pečícím papírem, aby se propékala, ale nespálila. Při pečení se doporučuje dát do trouby plecháček s vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Mirabelky s piškotovou drobenkou Kouzelné dezerty ve skle Články z

Komentáře k receptu: Bio mrkvová bábovka

Komentáře

  1. Martina Srpová   17.10.2006 | 20:27 | reagovat |

    Kypřidlo není třeba!!

  2. wlastislawa   17.10.2006 | 11:18 | reagovat |

    Nechybí tam nějaké kypřidlo?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web