Autor:

Bílkový chlebíček tmavý

Střední
Ingredience
Bílek 8 ks
Moučkový cukr 1 hrnek
Solamyl (bramborový škrob) 8 lžíce
Kakao 2 lžíce
Prášek do pečiva  
Pikantní marmeláda  
Máslo
1 a 1/2 lžíce - rozpuštěné
 
Poleva
Čokoláda  
Máslo 1/4 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Do tuhého sněhu z bílků vmícháme po lžících cukr, kakao se solamylem a práškem do pečiva, po kapkách přidáváme rozpuštěné máslo (vychladlé). Těsto vylijeme na vymazanou vysypanou chlebíčkovou formu, pečeme pomalu v předehřáté troubě. Upečený, vychladlý chlebíček potřeme marmeládou a polijeme polevou.

Poleva: máslo rozpustíme, přidáme čokoládu nalámanou, ušleháme dohladka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Bílkový chlebíček tmavý

Komentáře

  1. Monika   28.07.2007 | 11:38 | reagovat |

    Můžete mi poradit jak dlouho a na kolik stupňů pečete?děkuji

  2. Markéta   25.07.2007 | 17:47 | reagovat |

    Je uzasnej dekuju!!!!

  3. Markéta   25.07.2007 | 17:46 | reagovat |

    Je uzasnej dekuju!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web