Bezlepkový chleba i pro alergiky na obiloviny

Hodnocení:

Moje:

120 minut
15
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g bezlepková mouka
    • 500
      ml voda
    • 0,5
      lžička psyllium
    • 150
      g hladká mouka (pohanková)
    • 1,5
      lžička sůl
    • 0,5
      balení sušené droždí
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše vkládáme postupně do pekárny dle napsaných surovin. Pečeme 2 hodiny. Chleba nám pěkně nakyne, takže je i dost vysoký oproti jiným bezlepkovým chlebům a je jako jediný který chutná skoro jako normální chleba. Chutná tak i voní a konzistenci má taky takovou. Opékáme si ho se synem i nad ohněm ke špěkáčkům. Je to lahoda.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.