Autor:

Bezlepkový chleba i pro alergiky na obiloviny

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Bezlepková mouka 300 g
Voda 500 ml
Psyllium 1/2 lžička
Hladká mouka
(pohanková)
150 g
Sůl 1,5 lžička
Sušené droždí 1/2 balení
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Vše vkládáme postupně do pekárny dle napsaných surovin. Pečeme 2 hodiny. Chleba nám pěkně nakyne, takže je i dost vysoký oproti jiným bezlepkovým chlebům a je jako jediný který chutná skoro jako normální chleba. Chutná tak i voní a konzistenci má taky takovou. Opékáme si ho se synem i nad ohněm ke špěkáčkům. Je to lahoda.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zapečené brambory se slaninou Milované brambory Články z

Komentáře k receptu: Bezlepkový chleba i pro alergiky na obiloviny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web