Autor:

Beránek s rumovou polevou

Střední
Ingredience
Tuk 120 g
Vejce 5 ks
Cukr 150 g
Mléko 0,13 l
Hladká mouka 350 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Poleva
Moučkový cukr 400 g
Hnědý rum 1 lžíce
Mléko 2 lžíce
Rozinky
Na oči
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Pečivo

Tuk utřeme s cukrem, přidáme žloutky a vše ušleháme do pěny. Pak přidáváme střídavě sníh, mléko, vanilkový cukr a mouku prosátou s práškem do pečiva. Těsto vlijeme do vymaštěné a vysypané formy a pečeme v předehřáté troubě. Vychladlého beránka vyklopíme a rozinkami uděláme oči. Pak jej přelijeme polevou, kterou připravíme tak, že cukr prosijeme a utřeme s horkým mlékem a rumem do hustší směsi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Beránek s rumovou polevou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web