Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Úžasná vajíčková pomazánka
Fazolková polévka
Babiččina postelová rýže
Kretské tzatziky
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Čokoládový dort ala Sacher
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Kuře v parmazánu se salátem
Brokolicová polévka se smetanou
Strakaté blondie
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza