Autor:

Bazalková omáčka na pizzu či těstoviny

Snadné
Ingredience
Rajčata oloupaná
může být i rajčatový protlak
600 g
Olivový olej 4 lžíce
Cibule
jemně nakrájená
1 ks
Česnek 2 stroužek
Bazalka
sušená
 
Pepř mletý 1 špetka
Citronová kůra
strouhaná
 
Sůl 1 špetka
Chilli 1 špetka
Cukr 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek.
Přidáme cibuli, bazalku, citronovou kúru a necháme podusit do sklovata.
Rajčata nakrájíme na hrubo, přidáme na pánev, okořeníme, necháme mírně vařit tak dlouho, až vznikne hustá omáčka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Bazalková omáčka na pizzu či těstoviny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web