Autor:

Baruščino fikané kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí stehna
10 ks
Paprikové klobásy 2 ks
Rostlinný olej 2 dl
Sojová omáčka 2 lžíce
Vegeta  lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Klobásu nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Přidáme ostatní ingredience a vytvořenou směsí potřeme stehýnka. Necháme min. 3 hodiny odpočinout.

Grilujeme cca 20 min. a potíráme zbylou směsí. Stehýnka doporučuji dělat nejprve v alobalu. Samozřejmě se také dá upéct v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Baruščino fikané kuře

Komentáře

  1. Anonym   07.12.2007 | 11:37 | reagovat | závadný

    nechutná to byl to hnus

  2. Hana Kalábková   14.07.2006 | 9:23 | reagovat | závadný

    Mňamka. Směs jsem vetřela i do masa pod kůži a nemělo to chybu.

  3. Klára   26.05.2006 | 11:27 | reagovat | závadný

    Vynikající. Chutnalo nám a moc . Jen si myslím, že tenhle recept patří do kategorie grilování

  4. Květa   05.05.2006 | 21:17 | reagovat | závadný

    Výborné, šťavnaté, rychlé. Doporučuji

  5. Ludmila Horáková   21.04.2006 | 14:47 | reagovat | závadný

    Dělali jsme na dřevěném uhlí a opravdu moc dobré.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web