Autor:

Baruščino fikané kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí stehna
10 ks
Paprikové klobásy 2 ks
Rostlinný olej 2 dl
Sojová omáčka 2 lžíce
Vegeta  lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Klobásu nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Přidáme ostatní ingredience a vytvořenou směsí potřeme stehýnka. Necháme min. 3 hodiny odpočinout.

Grilujeme cca 20 min. a potíráme zbylou směsí. Stehýnka doporučuji dělat nejprve v alobalu. Samozřejmě se také dá upéct v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Baruščino fikané kuře

Komentáře

  1. Anonym   07.12.2007 | 11:37 | reagovat |

    nechutná to byl to hnus

  2. Hana Kalábková   14.07.2006 | 9:23 | reagovat |

    Mňamka. Směs jsem vetřela i do masa pod kůži a nemělo to chybu.

  3. Klára   26.05.2006 | 11:27 | reagovat |

    Vynikající. Chutnalo nám a moc . Jen si myslím, že tenhle recept patří do kategorie grilování

  4. Květa   05.05.2006 | 21:17 | reagovat |

    Výborné, šťavnaté, rychlé. Doporučuji

  5. Ludmila Horáková   21.04.2006 | 14:47 | reagovat |

    Dělali jsme na dřevěném uhlí a opravdu moc dobré.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web