Autor:

Barevný kuskus

30 minut PT0H30M
Střední
Ingredience
Kuskus  
Mražená kukuřice  
Sterilovaný hrášek  
Fazole
ve slaném nálevu
 
Tuňák  
Krabí tyčinky  
Masox  kostka
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Kuskus uvaříme dle návodu (nasypeme do misky, zalijeme vodou, ale lepší je vývarem a přidáme máslo).

Uvaříme si kukuřici a hrášek (pokud jsme nezvolili sterilizovanou zeleninu). Na másle si osmahneme fazole a tak akorát podlijeme vývarem,který nám zbyl z kuskusu.

Přidáme hrášek s kukuřicí a mírně povaříme. Mezitím si do hotového kuskusu přidáme tuňáka(nejlépe ve vlastní šťávě) a pokud máme rádi, tak i surimy tyčinky a nakonec přidáme zeleninu.

Kdo má rád může si to vše nakonec posypat sýrem. Výborný jak jako teplé jídlo, tak i jako studený salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Těstoviny s hráškem a chřestem Čerstvá Itálie také u vás doma Články z

Komentáře k receptu: Barevný kuskus

Komentáře

  1. ČernáLuna   19.01.2014 | 15:45 | reagovat |

    Mně tento recept chutnal, příteli moc ne, přišlo mu to suché. Myslím, že paní Samcová to přidáním rajčatové omáčky vylepšila tím správným směrem. Připravovala jsem bez surimi tyčinek (snažíme se nejíst moc surovin napuštěných chemií) a jako sýr jsem použila cheddar, ale myslím si, že se k tomu moc nehodil, příště bych volila spíš goudu.

  2. Ivana Samcová   01.08.2009 | 17:02 | reagovat |

    Já jsem byla moc spokojená, chutnalo mi to. Jen to mé čtení receptů... Přehlédla jsem, že jsou fazole ve slaném nálevu a dala jsem své oblíbené v rajčatové omáčce. Ale samozřejmě i ty jsou v tom výborné, přidala jsem i trochu provensálských bylinek. Jen mi trochu chybělo, že není uvedené množství, alespoň u kuskusu. Neměla jsem odhad a dala ho trochu víc, ale nevadilo to (měla jsem oběd na 2 dny). Taky mám ráda kuskus připravovaný s vývarem. Díky za receptík. Zdravím. Ivana

  3. Enid Jindrová   31.07.2009 | 13:15 | reagovat |

    já kuskus ze začátku taky moc nemusela,ale stačí to jen dobře okořenit a přidat trošku másla(hodně dělá i to,že se zalije vývarem a ne jen vodou) a je to výborná,rychlá příloha

  4. marie mateju   28.07.2009 | 19:47 | reagovat |

    mě kuskus moc nenadchl-asi ho neumím připravit-tento recept neznám,tak ho zkusím a uvidím -třebas mě kuskus zachutná.

  5. Lenka Sch.   26.07.2009 | 22:23 | reagovat |

    Mňam, tak tohle zní dobře, dávám do oblíbených a určo zkusím :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web