Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g těstoviny barevné
    • tvrdý sýr
    • 1
      stroužek česnek
    • cibule
    • neapolská omáčka (da marco)
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí vody dáme těstoviny, a mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibulku, na pánvičce rozpálíme trochu oleje a dáme do ní cibuli. Až cibule změkne, nalejeme do pánvičky neapolskou omáčku a přidáme trošičku kečupu. Po pěti min. dáme do omáčky vymačkaný česnek. Když máme chvilinku čas, nastrouháme tvrdý sýr.
2
Slejeme těstoviny a přestaneme ohřívat omáčku.
3
Sýr nasypeme nakonec na talíř s těstovinami a omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Poschtak
    Poschtak |

    30. 1. 2011 21:08

    Fajn, asi sem přidám recept na fazole z plechovky, je na nich asi stejně vaření...

  • Elizaveta Makki
    Elizaveta Makki |

    2. 3. 2008 08:56

    Úplně obyčejný, rychlý recept. Dělám ho už dlouho, ale s mnohem kvalitnější omáčkou Prima Kuchina a s barevnými těstovinami jedině od Panzani. Rodina mi to ale stejně moc nejí, a manžel říká, že nemá rád "moc netučnou stravu". Lepší mi opravdu přišly ty plátky s dukátky a nivovou omáčkou.

  • Eva z Prahy
    Eva z Prahy |

    1. 3. 2008 21:41

    Recept je to skvělý, ale já moc nedůvěřuji omáčkám z obchodu, proto když už jí koupím, přidávám 2-3 rajčata.

  • Mandy
    Mandy |

    28. 10. 2006 22:58

    GOOD :o)

  • Jaromír :-)
    Jaromír :-) |

    26. 8. 2006 08:18

    Je to docela dobré. Musím si to chválit

  • Mirek Kozina
    Mirek Kozina |

    29. 3. 2006 20:03

    Já jsem sem psal snad třikrát a nikdy mi to sem nedali!! Tak teď sem můj příspěvek snad dáte!! Sice tu nemáte napsáno, za jak dlouho jídlo připravujete a počet porcí, ale to nevadí, protože tohle jídlo je super, hlavně k večeři. Ale trvá mi asi půl hodiny než takový článek napíšu, protože tenhle počítač mám teprve dva dny.

  • King Koros
    King Koros |

    24. 3. 2006 21:09

    Jo. Naprosto souhlasím s ostatními. Good dinner (dobrá večeře) s těmito těstovinami.

  • Rišo
    Rišo |

    23. 3. 2006 17:46

    Tohle jídlo jsem zkusil a je doopravdy super.

  • Vlasta
    Vlasta |

    23. 3. 2006 17:41

    Bomba! Teď jsme si to dali k večeři. Nejdřív jsem tomu moc nedůvěřovala. Manžel to tu našel a protože má rád těstoviny, chtěl to po mě uvařit. Všechno i sám nakoupil. No, abych pravdu řekla, myslela jsem si, že to můj muž bude jíst sám... Ale jak to z té pánvičky zavonělo, tak jsem se rozhodla, že to tedy ochutnám. No a fakt jsem si musela Váš recep pochvalovat. Měli by ho dát do deseti TOP receptů. A taky tady vidím samé chválné komentáře. Skvělá večeře. Vlasta

  • Jana
    Jana |

    21. 3. 2006 20:59

    Celkem dobré jídlo.

  • Ilona Kosatarková
    Ilona Kosatarková |

    21. 3. 2006 19:57

    Hledala jsem jiné Vaše recepty a našla jsem ty kuřecí plátky s nivou a bramborovými dukátky. Hm.. Celkem dobrý, ale toto jídlo je lepší.

  • Leana F.
    Leana F. |

    20. 3. 2006 20:34

    Super jídlo. Udělala jsem "Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou", když k nám přijela návštěva. Každý se ptal, kde jsem tento výborný recept viděla. Jednou jsem to zkusila s makarony a nebylo to ono.

  • Dalibor
    Dalibor |

    20. 3. 2006 20:25

    My toto chutné jídlo také připravujeme. Nikdy nás ale nenapadlo, udělat to s barevnými těstovinami. Děláme ho s omáčkou značky Buitoni - jako p.Andrea. Proto jsme zkusili Váš recept s omáčkou zn. DA MARCO(koupili jsme ji v Plusu) a byl moc chutný, možná i lepší než ten s normál. těstovinami.

  • Andrea
    Andrea |

    19. 3. 2006 20:11

    My takto pripravujeme omáčku na špagety vždy, keď sa jedná o Neapolské špagety a do už hotovej omáčky (zn. Buitoni - predpokladám, že sú všetky rovnaké, líšia sa len cenou…). Keďže všetky hotové omáčky sú pomerne kyslé (a nadmerne slané), pridávame trochu kryštálového cukru. Niekedy (pre obmenu) tiež rajčiny pokrájané na drobné kocky (taktiež z konzervy), trochu oregana event. Salsa brava (španielska štipľavá rajčinová omáčka, niečo na spôsob Pikantného kečupu, ale bez cukru – typického na Patatas bravas).

  • Ilona Kosatarková
    Ilona Kosatarková |

    19. 3. 2006 14:09

    Dobrý den, Katko, Váš recept je geniální. Mím dětem to moc chutnalo a neustále to chtějí dělat. Už jeden recept od Vás jsem zkoušela dělat a byl výborný! Nechcete sem napsat ještě nějaký? Když tak napište na e-mail: Kosatarkova.i@centrum.cz

  • Marcela Dvořáčková
    Marcela Dvořáčková |

    19. 3. 2006 08:22

    Já a můj manžel, nevíme co už vařit nového a tak jsme zkusili Váš recept a jelikož máme moc rádi takové omáčky, moc nám chutnalo. Manžel si to velice pochvaloval a říkal, abych Vám tady něco napsala. Snad se nebudete zlobit, ale do Vašeho receptu jsme si ještě přidali kousky kuřecího masa a byla to bomba!