Autor:

Banány v pařížském krému

Střední
Ingredience
Čokoláda na vaření 300 g
Smetana ke šlehání 3 dl
Moučkový cukr 100 g
Máslo 100 g
Bílá želatina
dortová
1 balíček
Sušenky BE-BE 1 balíček
Banány
velké
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Den před povaříme smetanu na šlehání, čokoládu, práškový cukr a máslo. Necháme vychladnout a vložíme do chladničky. Druhý den vyšleháme, přidáme želatinu připravenou podle návodu a důkladně smícháme. Chlebíčkovou formu vyložíme mastným papírem. Na dno formy dáme trochu krému, rovnoměrně rozetřeme, rozložíme sušenky, potřeme krémem, obložíme podélně nakrájenými banány, znova potřeme krémem a přikryjeme sušenkami. Postup ješte jednou zopakujeme. Vrch potřeme krémem a dáme ztuhnout do chladničky. Na druhý den dezert vyklopíme z formy, papír stáhneme a nakrájíme na řezy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Banány v pařížském krému

Komentáře

  1. Andra   27.11.2006 | 11:42 | reagovat |

    Vyšľahá sa smotana keď je v nej pridané maslo?

  2. Jana Z   27.11.2006 | 10:05 | reagovat |

    Taky jsem dostala tento recept z nějaké slovenské kuchařky i s vyobrazením a vypadá tam přímo nádherně.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web