Autor:

Bagety s přídavkem chlebové směsi

Střední
Ingredience
Mléko
300 - 350
350 ml
Sůl 1 lžička
Olej 2 lžíce
Hladká mouka 350 g
Chlebová směs
(já dávám tmavý nebo vícezrnný)
150 g
Droždí
sušené
1 lžička
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

V uvedeném pořadí dáme ingredience do pekárny. Zapneme program Příprava těsta. Pohlídáme hustotu těsta.

Po skončení programu vytvarujeme 3 - 4 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Necháme ještě asi 30 minut kynout na plechu.

Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 - 20 minut.

Upečené necháme vychladnout na mřížce.

Můžeme upéct veky i žemle. Pečivo je moc dobré a vláčné i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pomazánka z uzené makrely Rychlé jarní pomazánky Články z

Komentáře k receptu: Bagety s přídavkem chlebové směsi

Komentáře

  1. Marie Fatrlová   27.02.2010 | 15:21 | reagovat |

    Ještě jsem chtěla dodat že potřeme před pečením mlékem a posypeme kmínem nebo semínky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web