Autor:

Bagety s přídavkem chlebové směsi

Střední
Ingredience
Mléko
300 - 350
350 ml
Sůl 1 lžička
Olej 2 lžíce
Hladká mouka 350 g
Chlebová směs
(já dávám tmavý nebo vícezrnný)
150 g
Droždí
sušené
1 lžička
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

V uvedeném pořadí dáme ingredience do pekárny. Zapneme program Příprava těsta. Pohlídáme hustotu těsta.

Po skončení programu vytvarujeme 3 - 4 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Necháme ještě asi 30 minut kynout na plechu.

Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 - 20 minut.

Upečené necháme vychladnout na mřížce.

Můžeme upéct veky i žemle. Pečivo je moc dobré a vláčné i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Bagety s přídavkem chlebové směsi

Komentáře

  1. Marie Fatrlová   27.02.2010 | 15:21 | reagovat |

    Ještě jsem chtěla dodat že potřeme před pečením mlékem a posypeme kmínem nebo semínky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web