Autor:

Bagety s přídavkem chlebové směsi

Střední
Ingredience
Mléko
300 - 350
350 ml
Sůl 1 lžička
Olej 2 lžíce
Hladká mouka 350 g
Chlebová směs
(já dávám tmavý nebo vícezrnný)
150 g
Droždí
sušené
1 lžička
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

V uvedeném pořadí dáme ingredience do pekárny. Zapneme program Příprava těsta. Pohlídáme hustotu těsta.

Po skončení programu vytvarujeme 3 - 4 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Necháme ještě asi 30 minut kynout na plechu.

Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 - 20 minut.

Upečené necháme vychladnout na mřížce.

Můžeme upéct veky i žemle. Pečivo je moc dobré a vláčné i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Bagety s přídavkem chlebové směsi

Komentáře

  1. Marie Fatrlová   27.02.2010 | 15:21 | reagovat | závadný

    Ještě jsem chtěla dodat že potřeme před pečením mlékem a posypeme kmínem nebo semínky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web