Autor:

Bageta No Landareto

Snadné
Ingredience
Prosciutto 200 g
Česnek
nakládaný nebo sterilovaný
20 g
Špenát
listy baby špenátu
60 g
Dijonská hořčice
se zeleným pepřem
16 g
Mascarpone 100 g
Francouzská bageta 4 ks

Postup přípravy:

Bagetu podélně nařízneme spodní stranu mázneme mascarpónem a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí. Na mascarpóne rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta. Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto.

(nemusíme se bát intenziti česneku, nakládaný není vůbec agresivní)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Wrapy se žampiony a zeleninou Houbová inspirace na víkend Články z

Komentáře k receptu: Bageta No Landareto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web