Autor:

Bábovka ze smetanového těsta

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 250 ml
Polohrubá mouka 2 hrnek
Prášek do pečiva 1 balíček
Cukr krupice 1 hrnek
Sůl 1 špetka
Vejce 2 ks
Ořechy
sekané
 
Rozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Všechny suroviny smícháme v míse a vlijeme do dobře vymazané a vysypané formy. Upečeme dozlatova v horké troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Bábovka ze smetanového těsta

Komentáře

  1. Zita Matejkova   19.10.2007 | 9:39 | reagovat | závadný

    Toto je šlehačková bábovka,peču už dlouho,ale ze 4 vajec a 25 dg hladké mouky.A přidávám 1,5 pol.lžíce kakaa do 1/3 těsta,je moc dobrá a rychlá.Peču na 180 st.cca 40 min.

  2. Jitka   19.10.2007 | 1:43 | reagovat | závadný

    Pročítam bábovky a tato se mi líbí nemusí se vážit je rychlá kdysi jsem taky pekla se šlehačkou ale přidával se tam 1/2 tvarohu1 van. cukr a citr kůra pro vůni díky za recept

  3. ELA   07.06.2006 | 14:51 | reagovat | závadný

    nejem sice autor, ale dámy - smetana ke šlehání je vlastně 33% tuku - tak si představte "obyčejnou" hrníčkovou bábovku, do které se přidává mléko + olej. Takže nešlehat a tuk nepřidávat :)

  4. Klara   07.06.2006 | 12:59 | reagovat | závadný

    To se jako ta smetana nema naslehat? dekuji za info

  5. Pavlína Svitáková   09.05.2006 | 13:52 | reagovat | závadný

    Je tam smetana,takže bych řekla že ne.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web