Bábovka z majonézy

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g moučkový cukr
    • 250
      g majonéza
    • 3
      dl mléko
    • citronová kůra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smícháme cukr, mouku s práškem do pečiva a citronovou kůrou. Přidáme majonézu, mléko a promícháme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
Zařazení: Moučníky Bábovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andrea
    Andrea |

    10. 10. 2013 13:56

    Fuj to je hnus no horší bábovku sem nežrala no prostě humus! :-$ :'( :-X

  • ivka
    ivka |

    25. 9. 2013 07:30

    nám chutná, polovic jsem obarvila kakaem <3

  • Olga
    Olga |

    23. 3. 2012 08:16

    Ahoj, jsou desítky lepších bábovek. Tato je tuhá, no nic moc.

  • šárka hrubá
    šárka hrubá |

    24. 2. 2012 13:17

    tak jsem vyzkoušela a bohužel u nás nikomu nechutnala :-!

  • pippiva
    pippiva |

    20. 3. 2011 10:05

    Jednoduchy a rychly recept, neni co zkazit. Hlavne ocenil nas mlady pan.

  • Hela -
    Hela - |

    7. 11. 2007 11:42

    Nejsem autor, ale s majonézou dělám bublaninu (recept zde), buchty a spoustu dalšího. Používám jakoukoliv majonézu (Helmans je nejdražší), většinou sáčky Poličanka . Teď prodávají např. v Penny majonézy různé tučnosti a poměrně levně. Nebojte se majonézy do moučníků - vždyť majonéza je olej našlehaný se žloutky! Majolka nebo Poličanka jsou mírně slané, ale pro moučníky vynikající. Do každého sladkého těsta patří špetka soli, aby vynikla chuť!

  • Renča
    Renča |

    7. 11. 2007 10:59

    Chtěla bych ji upéct, ale nevím jakou majonézu?? Máte na mysli normální Helmans??Díky

  • Karel Bruna
    Karel Bruna |

    26. 8. 2005 19:47

    Díky za recept. Před lety jsem ji také pekl a byla moc dobrá. Pak jsem však recept zratil ke své lítosti.

  • renata
    renata |

    19. 4. 2005 22:33

    Muzu se zeptat jakou majonezu davate? Moc si ji uvnitr neumim predstavit. diky

  • Neli
    Neli |

    27. 4. 2004 13:25

    Výborná, velmi rychlé, žádné tření akorát jsem ji pekla 60 min. na 170 stupňů.