Bábovka z jablek bez tuku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 200
      g jablka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse našleháme celá vejce, cukr a vanilínový cukr, přidáme mouku, prášek do pečiva, nakonec jablka (nahrubo nastrouhaná) a rozinky. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a pozvolna pečeme na 150-180 °C.
2
Upečené a vychladlé možno polít citronovou polevou.
Zařazení: Moučníky Bábovky

Komentáře k receptu

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    18. 11. 2008 19:20

    Pani Lado, docela casto pecu pro dceru, ktera rada mlsa, ale chce si drzet linii Jablecnou babovku bez tuku. Nahodou jsem narazila na tento recept, ktery je naprosto totozny. Stejny do puntiku. Nebylo by lepsi ho vymazat? Rozhodnuti je samozrejme na Vas:)))) Chtela jsem pouze upozornit na duplicitni recept.