Autor:

Bábovka z acidofilního mléka

Snadné
Ingredience
Kyselé mléko 1 hrnek
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Moučkový cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 1,5 hrnek
Prášek do pečiva 1 lžíce
Kakao 1 lžíce
Mléko 2 lžíce
Tuk
na vymazání a strouhanku na vysypání formy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

V acidofilním mléce rozšleháme vejce, přidáme olej, cukr a mouku, do které jsme dali prášek do pečiva. Rozmícháme a polovinu těsta vlijeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané formy. Do zbývajícího těsta vmícháme kakao. Kakaové těsto opatrně vlijeme na světlé. Bábovku zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Recepty na víkend: všemi milovaná čokoláda Články z

Komentáře k receptu: Bábovka z acidofilního mléka

Komentáře

  1. Alena   20.08.2015 | 16:02 | reagovat | závadný

    Velice dobrá bábovka vláčná, snadná na přípravu a chutnala všem kdo ji zkusili.Děkuji za recept. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web