Autor:

Bábovka s margotkou

Snadné
Ingredience
Margotka
velká
1 ks
Šlehačka 1 kelímek
Tuk 1 kostka
Vanilka
nebo tresť
1 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr 1 hrnek
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Mléko 2 lžíce
Hnědý rum
nemusí být
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Čokoládu postrouhat a vše smícháme dohromady. Pečeme na 170 °C, horkovzduch asi 50-60 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Reklama
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Bábovka s margotkou

Komentáře

  1. eluus   04.04.2013 | 17:56 | reagovat | závadný

    vinikající bábovka famozní,fantastická :-D :-))

  2. zanidan   01.11.2010 | 11:04 | reagovat | závadný

    Nepíši tady recepty na to ,aby mně tu někdo obviňoval z toho že nevím kolik čeho mám dáváat když je to můj recept.Dělala jsem ho už mnohokrát a nikdy se mi nestalo že by se mi nepovedla,jen jednou mi nešla vyklopit,ale nakonec se to povedlo.to se stává i u jiných bábovek.Takže si poučujte doma svoje děti a né mně.Jsem vučená cukrářka tak vím co peču. A potom co tady slyším za urážky už tu radši žádné recepty nepřidávám,protože to nemá smysl,aby tu pořád někdo někoho pomlouval.Štve mně to i u jiných lidí,když vidím,že se někdo snaží napsat recept a ten druhý mu ho dokáže tak zhnusit tím co píšete,právě VY takové semetriky co se jim pořád něco nelíbí a musí do něčeho mudrovat.

  3. Zuzana Šindlerová   25.06.2009 | 12:00 | reagovat | závadný

    To se nedivím Žaneto, že se vám nevyklopila, když dáte tak málo tuku. 1/8 másla byla vždycky půlka 250gramové kostky, čili osminka z kila. Už na to množství mouky a cukru je vámi uváděné množství evidentně málo. Nicméně bábovka může být vynikající, vyzkouším.

  4. zdenka supolova   24.06.2009 | 15:24 | reagovat | závadný

    Milá Žando,jsem na světě už hodně dlouho,ale dycinky platilo,že osminka másla je půlka čtvrtkilovékostky,protože se vždycky počítá z celé jednotky a ne kusu.Jinak,ale,nic ve zlém:-)

  5. Žaneta Daňková   24.06.2009 | 12:33 | reagovat | závadný

    Takže na vysvětlenou 1/8 másla je počítaná z 250g kostky,takže tuhle kostku si rozdělíte od oka na 8 kousků a jeden z nich pak použijete do bábovky.Taky se mi 1 stalo že se mi nepodařila vyklopit tak jak bych chtěla,ale rada je, že se musí forma dobře vymazat a vysypat a když nepomůže ani tohle tak na ni hodit po upečení vlhkou utěrku a nechat asi 5-10 minut a pak ji vyklopíme.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web