Autor:

Babgulyás (Fazolový guláš)

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z luštěnin, Uzeniny

Cibuli nakrájíme na měsíčky, papriky na proužky, klobásku na půlkolečka, špek na menčí kostky (ale ne úplně malé). V hrnci rozehřejeme trošku oleje, na tom opečeme špek, přidáme cibuli a pariky a za občasného míchání necháme chvilku smahnout (tak, aby zelenina byla trošku obdělaná, ale stále křupavá). Pak přidáme půlkolečka klobásky, které také chvilku opékáme. Na závěr přidáme fazole i s tomatovým nálevem a předem uvařené halušky. Vše dochutíme pálivým Pistou (nebo jinou chilli pastou), kečupem a pepřem. Krátce prohřejeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Babgulyás (Fazolový guláš)

Komentáře

  1. marian.x   12.12.2015 | 16:32 | reagovat |

    Jak pejsek a kočička pekli dort. Hlavně ten kečup a fazole v tomatové omáčce, ochucené PISTOU nebo jinou čili pastou. PISTA není čili. ale krém z rozemletých paprik.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web