Autor:

Avokádo jen tak pro chuť

Snadné
Ingredience
Avokádo 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Avokáda rozpůlíme, odstraníme pecky, osolíme, opepříme a podle chuti pokapeme citronovou šťávou a lžičkou vyjídáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Komentáře k receptu: Avokádo jen tak pro chuť

Komentáře

  1. Jirka   12.02.2015 | 12:03 | reagovat |

    Avokádo lépe uzraje když ho zabalíte do novin.

  2. Martin   06.08.2013 | 15:09 | reagovat |

    Poprvé jsem to takto ochutnal ve Švédsku. Po rozříznutí avokáda napůl a vyjmutí pecky se jamka naplnila kaviárem. Pak již jen par kapec citronu, lžičku do ruky a dobrou chuť. :-)

  3. miša   07.12.2012 | 16:33 | reagovat |

    :-D

  4. hanzakar   24.11.2012 | 23:24 | reagovat |

    Takováto příprava avokáda je opravdu možná jen když je avokádo dobře uzrálé, což je v našich podmínkách někdy problém. Ale tuto takto jednoduše zpracované avokádo jsem se naučila jíst v Peru, kde právě krásně zralá avokáda jsou. A mohu ještě doporučit. Nejlepší k snídaní, míchaná vajíčka a na chleba namazané avokádo se solí a pepřem (jako místo másla). Delikatesa. :-)

  5. ivy   27.09.2012 | 21:41 | reagovat |

    vzláštní.... O:-) ale moc lahodné,musí být opravdu zralé....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web