Avokádo jen tak pro chuť

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks avokádo
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Avokáda rozpůlíme, odstraníme pecky, osolíme, opepříme a podle chuti pokapeme citronovou šťávou a lžičkou vyjídáme.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    12. 2. 2015 12:03

    Avokádo lépe uzraje když ho zabalíte do novin.

  • Martin
    Martin |

    6. 8. 2013 15:09

    Poprvé jsem to takto ochutnal ve Švédsku. Po rozříznutí avokáda napůl a vyjmutí pecky se jamka naplnila kaviárem. Pak již jen par kapec citronu, lžičku do ruky a dobrou chuť. :-)

  • miša
    miša |

    7. 12. 2012 16:33

    :-D

  • hanzakar
    hanzakar |

    24. 11. 2012 23:24

    Takováto příprava avokáda je opravdu možná jen když je avokádo dobře uzrálé, což je v našich podmínkách někdy problém. Ale tuto takto jednoduše zpracované avokádo jsem se naučila jíst v Peru, kde právě krásně zralá avokáda jsou. A mohu ještě doporučit. Nejlepší k snídaní, míchaná vajíčka a na chleba namazané avokádo se solí a pepřem (jako místo másla). Delikatesa. :-)

  • ivy
    ivy |

    27. 9. 2012 21:41

    vzláštní.... O:-) ale moc lahodné,musí být opravdu zralé....

  • Anonym
    Anonym |

    5. 3. 2008 08:11

    ukfzukziuhfihzoiugoijuofuioui