Autor:

Avgolemono

Snadné
Ingredience
Rýže 50 g
Vejce 2 ks
Drůbeží vývar 1 l
Sůl  
Citronová šťáva 3 lžíce
Citron
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Rýži nasypeme do vývaru, osolíme a vaříme doměkka. Vejce s citronovou šťávou ušleháme do pěny, po částech vmícháme do vroucího vývaru a dále šleháme. Poté necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním zamícháme a ozdobíme plátky citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Avgolemono

Komentáře

  1. miluska   19.07.2007 | 6:15 | reagovat |

    zni to nedobre ale muze to chutnat dobre

  2. Lenka Kristová   20.02.2007 | 20:20 | reagovat |

    Ty cukety avgolemono jsou úžasné, máte pravdu, nebo i zelné listy plněné ml. masem a rýží....mňam

  3. Papakonstantinou   20.02.2007 | 19:09 | reagovat |

    tak avgolemono, tim se zahustuji i ruzne omacky. Tedy alespon tady. Zkuste kureci polevku tim zahustenou, nebo cukety plnene ml.masem a ryzi. Neni treba slehat zvlast, ale cele vajicko s citronem. Pote prilit varici polevku. a vratit do hrnce!

  4. radka   21.07.2006 | 13:18 | reagovat |

    vejce slehejte zvlast bilek a zloutek

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web