Autor:

Asijské hovězí

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso 400 g
Pórek  
Mrkev  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Sojová omáčka  
Med 3 lžička
Hnědý rum 3 lžička
Zázvor - mletý 1 lžička
Mletá sladká paprika 2 lžička
Pálivá paprika 1 lžička
Skořice - mletá 1 lžička
Kurkuma 2 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžička
Sezamová semínka 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

1. Nachystejte si maso na nudličky.
2. Přidejte sůl, pepř, papriky (ostrou dle chuti), soj. omáčku, zázvor, kurkumu, skořici, med, rum. Udělejte marinádu, nechte v ní maso chvíli odležet.
3. Mezitím si nachystejte zeleninu - cibuli, mrkev i pórek na nudličky.
4. Dejte osmahnout maso s marinádou, až se zatáhne, zalijte trochou vody a můžete přidat zeleninu.
5. Až bude maso měkké, přidejte rozmíchaný solamyl.
6. Na závěr osmahněte nasucho sezam. semínka na posypání při servírování.

Jídlo je sladko-pikantní, hodí se k rýži i k těstovinám.

TIP: Používám na to tlakový hrnec - maso je měkčí a vše šťavnatější, chuť zůstane uvnitř. Navíc je to rychlejší a bez práce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Asijské hovězí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web