Autor:

Ananasová bábovka v pekárně

Snadné
Ingredience
Cukr krystal 100 g
Sůl 1 špetka
Vejce 3 ks
Rostlinný olej 200 ml
Vanilkový cukr 1 balíček
Ananasový kompot 1 plechovka
Polohrubá mouka 500 g
Prášek do pečiva 1 balíček

Postup přípravy:

Otevřeme anasový kompot a ovoce procedíme. Šťávu z kompotu odměříme a pokud jí je méně než 200 ml, doplníme vodou. Vlijeme do pekárničky, přidáme sůl, cukr, vanilkový cukr, olej, vejce, pak polohrubou mouku a nakonec prášek do pečiva. Zapneme program DORT (pekárna ETA). Při zaznění zvukového signálu vložíme do těsta okapaný ananas. Necháme program doběhnout. Na konci pečení zabodneme do těsta špejli, pokud je suchá, můžeme pečení ukončit. Je ale možné, že bude nutné ještě chvilku péct na program PEČENÍ. V tom případě si nastavíme na minutkách požadovanou dobu pečení, abychom bábovku nespálili.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 22 x
1-
4.64 22 5 1
Reklama
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Ananasová bábovka v pekárně

Komentáře

  1. Borufka0711   07.10.2014 | 20:37 | reagovat |

    Dala jsem višně místo ananasu,přidala kakao,pekla v Etě,program dort,čas 2hod a super :-) 8-)

  2. sarka rudlova   12.04.2013 | 20:54 | reagovat |

    Dobrá, možná bych zkusila přidat i kousky čokolády nebo jak už někdo psal polít čoko polevou. Bála jsem se pečení buchty v pekárně, ale bylo to v pohodě :-)

  3. Adušinka   07.01.2011 | 21:14 | reagovat |

    MNO vypadá to fakt pěkně !! 8-)

  4. Adéla Mejzlíková   26.06.2010 | 20:01 | reagovat |

    Vypadá to velice lákavě, moc ráda to vyzkouším. Chci se jen zeptat, přibližně v jaké době se přidávají ty kousky ananasu? Vydá pro to signál každá pekárna?Děkuji

  5. Kristýna Chlebková   17.03.2010 | 7:58 | reagovat |

    Zkoušela jsem upéct, a je moooc dobrá. Po pečení na program dort byl vevnitře ještě trochu neupečený, tak jsem přidala 10 minut pečení a OK. Děkuji za dobrý tip.

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web