Autor:

Amur v bylinkovém těstíčku

Střední
Ingredience
Amur 800 g
Citronová šťáva  
Česnek 3 stroužek
Vejce 2 ks
Provensálské koření
nebo jiné bylinky dle chuti
 
Pivo 50 ml
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Amur v bylinkovém těstíčku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme asi 30 minut odležet.

Z vajec, piva, provensálského koření(bylinek) a mouky umícháme hustší těstíčko, ryby v něm obalíme a pak osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Amur v bylinkovém těstíčku

Komentáře

  1. Věra   29.01.2016 | 8:59 | reagovat |

    Amur je výborný. Většinou ho připravuji na podkovy, protože nám kosti nevadí, ale filety jsou rozhodně prvotřídní, zrovna jako tento snadný a vynikající recept na rybí pochoutku.

  2. Skoupá   05.03.2012 | 16:27 | reagovat |

    Amura jsem tedy nedělala, ale i z rybích prutů je to špica.

  3. Ivana   19.11.2011 | 9:51 | reagovat |

    Vynikající, všem to moc chutnalo, doporučuju.

  4. Dana Tichá   25.10.2011 | 15:54 | reagovat |

    Dělala jsem z filátek a ryba v těstíčku byla moc moc moc dobrá. Rybu amura jsem ani nikdy nejedla :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web