Autor:

Amur v bylinkovém těstíčku

Střední
Ingredience
Amur 800 g
Citronová šťáva  
Česnek 3 stroužek
Vejce 2 ks
Provensálské koření
nebo jiné bylinky dle chuti
 
Pivo 50 ml
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Amur v bylinkovém těstíčku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme asi 30 minut odležet.

Z vajec, piva, provensálského koření(bylinek) a mouky umícháme hustší těstíčko, ryby v něm obalíme a pak osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Amur v bylinkovém těstíčku

Komentáře

  1. Věra   29.01.2016 | 8:59 | reagovat |

    Amur je výborný. Většinou ho připravuji na podkovy, protože nám kosti nevadí, ale filety jsou rozhodně prvotřídní, zrovna jako tento snadný a vynikající recept na rybí pochoutku.

  2. Skoupá   05.03.2012 | 16:27 | reagovat |

    Amura jsem tedy nedělala, ale i z rybích prutů je to špica.

  3. Ivana   19.11.2011 | 9:51 | reagovat |

    Vynikající, všem to moc chutnalo, doporučuju.

  4. Dana Tichá   25.10.2011 | 15:54 | reagovat |

    Dělala jsem z filátek a ryba v těstíčku byla moc moc moc dobrá. Rybu amura jsem ani nikdy nejedla :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web