Autor:

Americká buchta z domácí pekárny

Snadné
Ingredience
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Kakao 1 lžička
Skořice 1/2 lžička
Prášek do pečiva 1 balení
Jablka 4 hrnek
Ořechy 1 hrst
Rozinky 1 hrst

Postup přípravy:

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program dort. Doba pečení je přibližně 1:45. Ořechy, rozinky a jablka přidáme po zvukovém signálu, po skončení hnětení. Před pečením můžeme vyndat metly.

Buchta je opravdu výborná a dlouho díky jablkům vláčná.

Poznámka: hrnek = 250 ml

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Reklama
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Americká buchta z domácí pekárny

Komentáře

  1. Olga Zehnalová   13.11.2009 | 20:29 | reagovat | závadný

    Robila som v nedeľu presne tento recept, ale nepiekla som v pekárni, ale na plechu. Buchta bolá výborná a dlho vláčna vďaka jablkám - dala som aj čerstvé aj sterilizované vo vlastnej šťave.

  2. Lucia Drotárová   13.11.2009 | 9:38 | reagovat | závadný

    Tak jsem vyzkoušela - a někde se stala chyba.... Taky jsem ještě přidala pečení - cca 25 minut - protože to předtím bylo výrazně nedopečené... což předpokládám je díky tomu, že moje pekárna - Eta Harmony - ještě DOCELA DLOUHO po zapípání (a tedy vhození jablek) míchá... jablka přímo rozdrtila na jablečnou kaši. Nevím, zda tohle dělá i autorčina pekárna? V každém případě, problém je, že když jsem se upečenou buchtu pokusila vyklopit, rozpadla se. Chuťově to není špatné - ale ty kusy můžu jíst tak sama, stěží je můžu někomu nabídnout, že....Kde se asi stala chyba? (Předpokládám, že nalít tohle hotové těsto na pekáč - problémy nemám....naopak mám dobrou buchtu. Prostě, zatím mi to nevychází, že by to bylo vhodné péct v pekárně....)

    1. honza   16.10.2010 | 16:59 | reagovat | závadný

      je třeba po vymíchání (program těsto) vypnout,dát jablka a zamíchat třeba lžící a zapnout program pečení(bez míchání) :-)

  3. Alena B.   26.10.2009 | 14:39 | reagovat | závadný

    včera som skúšala a naozaj bola výborná a voňavá - len som po upečení a odskúšaní špáradlom musela pridať ešte pečenie, asi boli jablká veľmi šťavnaté....určite budem piecť znova - chválim a dávam 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web