Autor:

Americká buchta z domácí pekárny

Snadné
Ingredience
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Kakao 1 lžička
Skořice 1/2 lžička
Prášek do pečiva 1 balení
Jablka 4 hrnek
Ořechy 1 hrst
Rozinky 1 hrst

Postup přípravy:

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program dort. Doba pečení je přibližně 1:45. Ořechy, rozinky a jablka přidáme po zvukovém signálu, po skončení hnětení. Před pečením můžeme vyndat metly.

Buchta je opravdu výborná a dlouho díky jablkům vláčná.

Poznámka: hrnek = 250 ml

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Reklama
Snídaně do postele aneb Překvapení pro rodiče Články z

Komentáře k receptu: Americká buchta z domácí pekárny

Komentáře

  1. Olga Zehnalová   13.11.2009 | 20:29 | reagovat |

    Robila som v nedeľu presne tento recept, ale nepiekla som v pekárni, ale na plechu. Buchta bolá výborná a dlho vláčna vďaka jablkám - dala som aj čerstvé aj sterilizované vo vlastnej šťave.

  2. Lucia Drotárová   13.11.2009 | 9:38 | reagovat |

    Tak jsem vyzkoušela - a někde se stala chyba.... Taky jsem ještě přidala pečení - cca 25 minut - protože to předtím bylo výrazně nedopečené... což předpokládám je díky tomu, že moje pekárna - Eta Harmony - ještě DOCELA DLOUHO po zapípání (a tedy vhození jablek) míchá... jablka přímo rozdrtila na jablečnou kaši. Nevím, zda tohle dělá i autorčina pekárna? V každém případě, problém je, že když jsem se upečenou buchtu pokusila vyklopit, rozpadla se. Chuťově to není špatné - ale ty kusy můžu jíst tak sama, stěží je můžu někomu nabídnout, že....Kde se asi stala chyba? (Předpokládám, že nalít tohle hotové těsto na pekáč - problémy nemám....naopak mám dobrou buchtu. Prostě, zatím mi to nevychází, že by to bylo vhodné péct v pekárně....)

    1. honza   16.10.2010 | 16:59 | reagovat |

      je třeba po vymíchání (program těsto) vypnout,dát jablka a zamíchat třeba lžící a zapnout program pečení(bez míchání) :-)

  3. Alena B.   26.10.2009 | 14:39 | reagovat |

    včera som skúšala a naozaj bola výborná a voňavá - len som po upečení a odskúšaní špáradlom musela pridať ešte pečenie, asi boli jablká veľmi šťavnaté....určite budem piecť znova - chválim a dávam 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web