Autor:

Adžika masovo-zeleninová směs

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
nebo krůtí, vepřové, králičí
500 g
Paprika
masitá, barevná
150 g
Lilek
nebo cuketa na kostičky
200 g
Kedlubna
na nudličky pokrájená
200 g
Mrkev
na plátky pokrájená
100 g
Květák
- růžičky
150 g
Sůl  
Kari
koření nebo grilovací, na steaky...
1 lžička
Koření - Adžika
dle chuti, cca
1 lžíce
Olej  
Adžika masovo-zeleninová směs

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na kostičky, osolíme a okořeníme kořením dle chuti. Necháme krátce proležet, pak osmažíme v rozpáleném oleji doměkka a dozlatova. Maso vyjmeme, uložíme v teple a do výpeku přidáme zeleninu, kterou posypeme Adžikou, zprudka restujeme za občasného promíchání až do té doby než bude na skus. Po orestování zeleninu dle chuti osolíme, promícháme s masem a ihned podáváme s bramborovou přílohou, rýží nebo pečivem.

Do směsi zeleniny můžeme přidat cibuli, pórek, cherry rajčátka - ty na úplný konec, jen prohřát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Adžika masovo-zeleninová směs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web