Autor:

Adžika - chilli pasta

210 minut PT0H210M
Obtížné
Ingredience
Rajčata 1 kg
Červená paprika 1/2 kg
Česnek
1 pálka
1 ks
Chilli papričky 3/4 kg
Bobkový list 1 ks
Pepř mletý 1 lžička
Olej 150 ml
Ocet 100 ml

Postup přípravy:

Červené papriky zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kousky. Rajčata a chilli papričky včetně semínek nakrájíme stejně. Dávám pálivé chilli papričky a směs je hodně ostrá.
Přidáme ocet, olej, pepř a bobkový list a vše vaříme na mírném ohni 90 minut. Poté přidáme prolisovaný česnek a vaříme dalších 120 minut, až se vyvaří všechna voda.
Podle potřeby přidáváme trošku oleje. Směs bude hustá a získá tmavě rudou barvu. Naplníme do skleniček a otočíme je dnem vzhůru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Adžika - chilli pasta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web