Skleníky a co dál ?!?

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Pája S   23.03.2009 | 21:12 | reagovat | závadný
    Joooo Miru,to bude u vás přeafrikováno,jak u nás. :-)) :-)) Taky spoustu sazenic rozdám sousedkám,kamarádkám a tak,se nebudou přeci jen tak flákat ne?Ať koukaj sázet, až přijde čas. :-)) Taky se pak chlubí ,jak jim to pěkně roste,musím vždy k nim na exkurzi. :-D U nás je taky teď vítr a déšť,ale ve sleníku je krásně. :-)

2. Severová Miroslava   23.03.2009 | 12:40 | reagovat | závadný
    Tak nás jaro na jeden den naladilo co :-)) :'( :-)) v sobotu u nás nádherně. Také jsem vysela do skleníku semínka zeleniny a kytek - mimochodem afrikánů asi 5 druhů - bílej, žlutej,oranžovej,hnědooranžovej a drobnokvětej oranžovej, jo více ještě takové jako koule, to jsem koupila semínka, jsou žluté a oranžové, dále cynie, astry, hledíky, no zkrátka to zas bude kam s tím, ještě že mám kolem dost přítelkyň a ty můžu obdarovat, nebo vyměnit co zase najenou oni ;-) ;-) ;-) V neděli se to pokazilo a ještě i dnes fučí vítr a prší. Salátu se moc nechce růst, je mu zima,ředkvičky nesměle vystrkujou lístky.

3. Severová Miroslava   23.03.2009 | 12:40 | reagovat | závadný
    Tak nás jaro na jeden den naladilo co :-)) :'( :-)) v sobotu u nás nádherně. Také jsem vysela do skleníku semínka zeleniny a kytek - mimochodem afrikánů asi 5 druhů - bílej, žlutej,oranžovej,hnědooranžovej a drobnokvětej oranžovej, jo více ještě takové jako koule, to jsem koupila semínka, jsou žluté a oranžové, dále cynie, astry, hledíky, no zkrátka to zas bude kam s tím, ještě že mám kolem dost přítelkyň a ty můžu obdarovat, nebo vyměnit co zase najenou oni ;-) ;-) ;-) V neděli se to pokazilo a ještě i dnes fučí vítr a prší. Salátu se moc nechce růst, je mu zima,ředkvičky nesměle vystrkujou lístky.

4. Pája S   13.03.2009 | 21:23 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Už jsem nevydržela a v úterý zasázela salát, kedluby a květák do skleníku.Také zasela ředkvičky a další semínka salátu, abych měla pak na ven. Pak to převzal manžel, přikryl netkanou folií a zalévá. Na mě zbyde zase ta horší práce, tj. okopávání a plení. :-S :-S Tak ať, :-)) :-)) mě to baví.U nás to funguje tak, že já vypětuji ze semínek, zasázím,okopávám pleju a manžel zalévá a přihnojuje.K pletí ho nedonutíš Zalévá tak rád, že mi zalévá i muškáty a všechny kytičky,kolikrát je i přelité, musím ho krotit :-)) :-)) . Vždycky mu říkám muškáty a ostatní kytky nech mě na zalévání, ale kdepak jak má konev v ruce je ztracenej :-)) :-)) :-)) Máme velký plastový barel, do toho vždy načerpáme vodu ze studně a tou ustátou pak konví zaléváme. Prý abych se s tím tak nedřela. No, není on to hodnej mužskej :-! :-! A já jsem nepoučitelná furt se sním o tu práci hádám }}} Miru,ty jsi pilná včelka teda.U nás je to taky takové.Plevelím,okopávám,ale i zalévám, když je muž v práci.Zalévám z barelu odstátou vodou.Venku je teplo a tak budu o víkendu taky sít semínka ,ale jenom salát,od tebe afrikány a bazalku.Do skelníku sadbu letos koupím -rajčata,papiky .Na okurky je čas ještě. A budem grilovat.Se těším.Měj se krásně o víkendu. :-D

5. Zuzka   13.03.2009 | 8:39 | reagovat | závadný
    Mirko upřímně ti tvého manžela závidím, co já bych za to dala, kdyby mně aspoň jednou ty mé kytky třeba i přelil :-) Naopak pořád jen slyším: "všude kam se podívám, samá pampeliška (u něho jsou všechny kytky pampelišky nebo kaktus), ani na balkon si sednout nemůžu, protože tam není místo na křeslo!" Barel jsem měla taky, než mi v něm začal míchat maltu či co to bylo na stavbu. Prej koupím ti nový, jo, prdlajs, už jsem ho neviděla. Včera už jsem konečně koupila ty muškáty v OBI, některé už jsou i na květ, tak v sobotu má být hezky, tak začnu sázet a přesazovat. Odolné kytky už mám na balkoně. Už se těším, až vysadím afrikány od tebe a hlavně na to, jak budou vypadat, ještě nikdy jsem bílé neviděla. Tak krásný den, v Brně zatím sluníčkový.

6. Severová Miroslava   13.03.2009 | 8:20 | reagovat | závadný
    Už jsem nevydržela a v úterý zasázela salát, kedluby a květák do skleníku.Také zasela ředkvičky a další semínka salátu, abych měla pak na ven. Pak to převzal manžel, přikryl netkanou folií a zalévá. Na mě zbyde zase ta horší práce, tj. okopávání a plení. :-S :-S Tak ať, :-)) :-)) mě to baví.U nás to funguje tak, že já vypětuji ze semínek, zasázím,okopávám pleju a manžel zalévá a přihnojuje.K pletí ho nedonutíš Zalévá tak rád, že mi zalévá i muškáty a všechny kytičky,kolikrát je i přelité, musím ho krotit :-)) :-)) . Vždycky mu říkám muškáty a ostatní kytky nech mě na zalévání, ale kdepak jak má konev v ruce je ztracenej :-)) :-)) :-)) Máme velký plastový barel, do toho vždy načerpáme vodu ze studně a tou ustátou pak konví zaléváme. Prý abych se s tím tak nedřela. No, není on to hodnej mužskej :-! :-! A já jsem nepoučitelná furt se sním o tu práci hádám

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X