Na našej záhrade

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. mnezlakova   29.05.2009 | 13:46 | reagovat | závadný
    Hraboš ,to je prevít :-X Nezastaní ho nic a nikdo,ani směrové šipky k sousedům :-))

2. Klára K.   29.05.2009 | 11:29 | reagovat | závadný
    Mirka, špatne si ma pochopila. Ja som sa prihovárala za krtka, nie za hraboša. Tiež mám zahradu samá jama, ale ako ich odtiaľ dostať, to neviem.Prajem úspešný boj. Klára

3. Severová Miroslava   29.05.2009 | 7:55 | reagovat | závadný
    {{{J.Tereza napsal: {{{Klára K. napsal: Mirka, možno to bude zniet, nie práve najlepšie, ale skús sa nad to povzniesť. Zašlápni miesto, kde ryl a skús sa na to pozrieť ako na pomoc. Hovorí sa, že krtko je pomocník záhradníka.Kyprí Ti pôdu, pojedá hmyz, atď. Postav sa k tomu tak, ako keď sa Ti niečo rozbije a povieš si, že črepy sú šťastie. Klára}}} Klárika, si moja krvná skupina :-D :-D :-D Krtko a vtáky v záhrade sú požehnaním. Krtkovou hlavnou po-travou sú dážďovky a larvy hmyzu. denne spotrebuje 1,5 krát toľko potravy, ako je jeho hmotnosť. Viete si predstaviť, že by vám také množstvo lariev obžieralo zeleninu ? A z lariev bude hmyz... že je to hneď veselšie, keď sa pozriete na kopček hliny ? :-D :-D :-D}}} No jo děvčátka, ale když ten hraboš podryje zeleninu a ta pak uschne, protože nadzvedne kořínky a nebo ohryže např. kořeny u stromku a ten pak uschne :-! :-! tak, to bych radši bojovala s larvami , s těma to je lehčí boj :-S :-S Jinak proti ptáčkům nic nemám, nějakou tu třešeň jim klidně nechám, beztak je všechny nespotřebujeme ;-) ;-)

4. J.Tereza   28.05.2009 | 18:01 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Mirka, možno to bude zniet, nie práve najlepšie, ale skús sa nad to povzniesť. Zašlápni miesto, kde ryl a skús sa na to pozrieť ako na pomoc. Hovorí sa, že krtko je pomocník záhradníka.Kyprí Ti pôdu, pojedá hmyz, atď. Postav sa k tomu tak, ako keď sa Ti niečo rozbije a povieš si, že črepy sú šťastie. Klára}}} Klárika, si moja krvná skupina :-D :-D :-D Krtko a vtáky v záhrade sú požehnaním. Krtkovou hlavnou po-travou sú dážďovky a larvy hmyzu. denne spotrebuje 1,5 krát toľko potravy, ako je jeho hmotnosť. Viete si predstaviť, že by vám také množstvo lariev obžieralo zeleninu ? A z lariev bude hmyz... že je to hneď veselšie, keď sa pozriete na kopček hliny ? :-D :-D :-D

5. Jarka O.   28.05.2009 | 17:35 | reagovat | závadný
    {{{mnezlakova napsal: {{{Klára K. napsal: Mirka, možno to bude zniet, nie práve najlepšie, ale skús sa nad to povzniesť. Zašlápni miesto, kde ryl a skús sa na to pozrieť ako na pomoc. Hovorí sa, že krtko je pomocník záhradníka.Kyprí Ti pôdu, pojedá hmyz, atď. Postav sa k tomu tak, ako keď sa Ti niečo rozbije a povieš si, že črepy sú šťastie. Klára}}} Povznáším se také,protože mi nic jiného nezbyde :-X Ale jako na pomocníky,na ty potvory :-X ,koukat nedokážu.Připadá mi občas,že kde kopu já,oni ryjou :-!}}} Haha, já to mám taky tak, asi se jim lépe ryje ve zkypřeném :-! :-))

6. mnezlakova   28.05.2009 | 16:08 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Mirka, možno to bude zniet, nie práve najlepšie, ale skús sa nad to povzniesť. Zašlápni miesto, kde ryl a skús sa na to pozrieť ako na pomoc. Hovorí sa, že krtko je pomocník záhradníka.Kyprí Ti pôdu, pojedá hmyz, atď. Postav sa k tomu tak, ako keď sa Ti niečo rozbije a povieš si, že črepy sú šťastie. Klára}}} Povznáším se také,protože mi nic jiného nezbyde :-X Ale jako na pomocníky,na ty potvory :-X ,koukat nedokážu.Připadá mi občas,že kde kopu já,oni ryjou :-!

7. Klára K.   28.05.2009 | 15:16 | reagovat | závadný
    Mirka, možno to bude zniet, nie práve najlepšie, ale skús sa nad to povzniesť. Zašlápni miesto, kde ryl a skús sa na to pozrieť ako na pomoc. Hovorí sa, že krtko je pomocník záhradníka.Kyprí Ti pôdu, pojedá hmyz, atď. Postav sa k tomu tak, ako keď sa Ti niečo rozbije a povieš si, že črepy sú šťastie. Klára

8. Severová Miroslava   28.05.2009 | 12:00 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Myslím, že ani u nás to moc nefunguje :-( :-( , ale aspoň mác pocit, že jsem proto udělala zase další věc :-)) :-))}}} Já jsem si také předloni myslel,že na ně takhle vyzraji-a tůdle,nůdle :-S :'( . Jelikož nemáme na pěstování ty pravé podmínky-tím myslím rovinu(pole,dlouhé záhony....),a já,jak tvrdí sousedka :-S -musím mít z každého(omlouvám se předem)hovna špičku :-[ ,jahody pěstuji třeba na pyramidách.A ty mám děravé kolem dokola tak,že si myslím,že jednou se do té země musí celé propadnout :-S :'( .Jiří}}}Dnes jsem objednala v Magnetu granulky - na přebalu je nakresleno, jak krtci a hraboši utíkají do pryč :-)) :-)) , prý je ten smrad co vylučují odpuzuje. Ale přísahám to je poslední peníz co do nich vrážím 279 Kč za 100g :-! :-! :-! Ještě jednou to zkusím a jinak prostě musím se nad tím povznést - i když strašně nerada :-S :-S a naučit se s nima žít ach jo

9. recepty73   28.05.2009 | 7:53 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Myslím, že ani u nás to moc nefunguje :-( :-( , ale aspoň mác pocit, že jsem proto udělala zase další věc :-)) :-))}}} Já jsem si také předloni myslel,že na ně takhle vyzraji-a tůdle,nůdle :-S :'( . Jelikož nemáme na pěstování ty pravé podmínky-tím myslím rovinu(pole,dlouhé záhony....),a já,jak tvrdí sousedka :-S -musím mít z každého(omlouvám se předem)hovna špičku :-[ ,jahody pěstuji třeba na pyramidách.A ty mám děravé kolem dokola tak,že si myslím,že jednou se do té země musí celé propadnout :-S :'( .Jiří

10. Severová Miroslava   27.05.2009 | 7:28 | reagovat | závadný
    Myslím, že ani u nás to moc nefunguje :-( :-( , ale aspoň mác pocit, že jsem proto udělala zase další věc :-)) :-))

11. Pája S   26.05.2009 | 20:43 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{Pája S napsal: Miru,umím si to představit.Měli jsme to také takové.Hotové katakomby.Od doby,kdy nepěstujeme kořenovou zeleninu,máme klid. :-D}}}Hmm, to se nás ale netýká, protože ty potvůrky rejou i pod rajčatama,květákem,brokolicí,salátem, prostě všude, nejen pod mrkví a petrželí. :-! :-! Dnes zase zkusíme dát tu pískavou krabičku, nic moc, ale aspoň trošku se snad odsunou :-\ :-\}}} Nám ta pískavá krabice vůbec nepomohla,spíš mi to připadalo, že je to láká. No, ať máš víc štěstí. ;-)

12. Jarka O.   26.05.2009 | 16:48 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Terezka, Ty si jednotka. Normálne sa teším na Tvoje Trefné príspevky Ďakujem a pekný deň. Klára}}} Že jo? Každý den aspoň hezky začne ;-) :-[ :-)) :-))

13. Klára K.   26.05.2009 | 16:16 | reagovat | závadný
    Terezka, Ty si jednotka. Normálne sa teším na Tvoje Trefné príspevky Ďakujem a pekný deň. Klára

14. J.Tereza   26.05.2009 | 13:33 | reagovat | závadný
    Srdečný pozdrav z Košíc na české záhradky

15. Severová Miroslava   26.05.2009 | 7:50 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Miru,umím si to představit.Měli jsme to také takové.Hotové katakomby.Od doby,kdy nepěstujeme kořenovou zeleninu,máme klid. :-D}}}Hmm, to se nás ale netýká, protože ty potvůrky rejou i pod rajčatama,květákem,brokolicí,salátem, prostě všude, nejen pod mrkví a petrželí. :-! :-! Dnes zase zkusíme dát tu pískavou krabičku, nic moc, ale aspoň trošku se snad odsunou :-\ :-\

16. Iva Ma   25.05.2009 | 22:24 | reagovat | závadný
    Miru, došlo vše v pořádku, dobré :-)) značky kolují už sice nějaký měsíc,ale pro pobavení dobrý nápad :-)) :-)) :-)) Teď jsem si na něco staršího také vzpomněla,pošlu Ti.

17. Pája S   25.05.2009 | 17:57 | reagovat | závadný
    Miru,umím si to představit.Měli jsme to také takové.Hotové katakomby.Od doby,kdy nepěstujeme kořenovou zeleninu,máme klid. :-D

18. Severová Miroslava   25.05.2009 | 8:13 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: {{{Severová Miroslava napsal: {{{Pája S napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Taky jsou to ,,kytkožrouti",ale záleží kolik jich máš na zahradě.Pokud se u nás vyskytne občas nějakej,nechám ho žít.Ještě jsme jich nějak moc neměli.Jestli jich máš hodně ,tak snad sbírat a ty co projdou kalibrací , prodat Francouzům. :-)) :-)) :-))}}}Francouzům né, ale házím je přes plot k sousedům ;-) ;-) , ale myslím, že se zase vracej - asi se jim líbí jak s nima házím :-)) :-)) :-))}}} :-)) :-)) A víš,že asi jo? :-)) :-)) Zvyšuje jim to adrenalin,jestli nějakej mají.A taky se jim u vás na zahradě určitě líbí. :-)) :-)) :-)) Hele a to mají asi sousedi radost,co? :-)) :-)) :-)) Jen abys netrefila souseda do lebky. :-)) :-)) :-))}}}Neboj, já dávám pozor, házím, jen když tam níkdo není :-)) :-)) a na té straně od nás nic nepěstujou, tam je jen tráva :'( :'( tak proto se asi vracejí na dobré kytičky :-)) :-)) Ale vetší horor je to jak podhrabaná je zeleninová zahrádku od těch hrabošů, tak po tom pátečním lijáku se to začalo propadat, díry jako pěst :-! :-! jsem z toho úplně znechucená, ani se mi tam nechce chodit a to mě čeká těď po tom dešti pletí :-) :-) , no snad když tam budu okopávat, tak nic nevyleze, panebože jen si představím, že bych někde vykopla nějakou myš - hrůza mě jímá, se jich strašně bojím "bojím-bojím" :-X :-X

19. Pája S   22.05.2009 | 19:39 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{Pája S napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Taky jsou to ,,kytkožrouti",ale záleží kolik jich máš na zahradě.Pokud se u nás vyskytne občas nějakej,nechám ho žít.Ještě jsme jich nějak moc neměli.Jestli jich máš hodně ,tak snad sbírat a ty co projdou kalibrací , prodat Francouzům. :-)) :-)) :-))}}}Francouzům né, ale házím je přes plot k sousedům ;-) ;-) , ale myslím, že se zase vracej - asi se jim líbí jak s nima házím :-)) :-)) :-))}}} :-)) :-)) A víš,že asi jo? :-)) :-)) Zvyšuje jim to adrenalin,jestli nějakej mají.A taky se jim u vás na zahradě určitě líbí. :-)) :-)) :-)) Hele a to mají asi sousedi radost,co? :-)) :-)) :-)) Jen abys netrefila souseda do lebky. :-)) :-)) :-))

20. Severová Miroslava   22.05.2009 | 14:33 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Taky jsou to ,,kytkožrouti",ale záleží kolik jich máš na zahradě.Pokud se u nás vyskytne občas nějakej,nechám ho žít.Ještě jsme jich nějak moc neměli.Jestli jich máš hodně ,tak snad sbírat a ty co projdou kalibrací , prodat Francouzům. :-)) :-)) :-))}}}Francouzům né, ale házím je přes plot k sousedům ;-) ;-) , ale myslím, že se zase vracej - asi se jim líbí jak s nima házím :-)) :-)) :-))

21. Pája S   22.05.2009 | 13:57 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Afrikáni okousaní do hola :-X ,po salátu,který byl na kraji záhonu ani památky :-X ...jen čekám,kdy se mi pustí do hortenzie,kterou mi vloni skoro zlikvidovali :-X a mohl bych pokračovat... Pájo,jak se vám seče Miluji sekání trávy a slimáků :-\ To bych se ale už opakoval...Jiří}}} :-)) :-)) :-)) Jo,jsme vybavení sběrným košem,takže mletá. :-D Když šel muž sekat vyžínačem,podávala jsem mu pláštěnku. :-D Prý naco.Venku 25°C. :-)) :-)) :-))

22. Pája S   22.05.2009 | 13:51 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Taky jsou to ,,kytkožrouti",ale záleží kolik jich máš na zahradě.Pokud se u nás vyskytne občas nějakej,nechám ho žít.Ještě jsme jich nějak moc neměli.Jestli jich máš hodně ,tak snad sbírat a ty co projdou kalibrací , prodat Francouzům. :-)) :-)) :-))

23. Severová Miroslava   22.05.2009 | 12:18 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Afrikáni okousaní do hola :-X ,po salátu,který byl na kraji záhonu ani památky :-X ...jen čekám,kdy se mi pustí do hortenzie,kterou mi vloni skoro zlikvidovali :-X a mohl bych pokračovat... Pájo,jak se vám seče Miluji sekání trávy a slimáků :-\ To bych se ale už opakoval...Jiří}}} Jiří, a jak proti těm potvorám bojujete Nebo jim to jen tak zadarmo necháte sežrat :-! :-! :-!

24. recepty73   22.05.2009 | 8:20 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky }}} Afrikáni okousaní do hola :-X ,po salátu,který byl na kraji záhonu ani památky :-X ...jen čekám,kdy se mi pustí do hortenzie,kterou mi vloni skoro zlikvidovali :-X a mohl bych pokračovat... Pájo,jak se vám seče Miluji sekání trávy a slimáků :-\ To bych se ale už opakoval...Jiří

25. Severová Miroslava   22.05.2009 | 7:29 | reagovat | závadný
    Na pivo se do rána zase chytli 4 kousky, nasypala jsem i granulky a lezou tam i ty s domečkama, myslíš, že i ty ožírají rostlinky
1 2 3 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X