Muškáty

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   24.03.2010 | 19:39 | reagovat | závadný
    Mirka, máš pravdu, ja som už tiež zakázala púšťať sliepky do zahrady.Potvory, chcela som im dobre, lebo polovica je zatrávnená a mohli sa tam napásť, ale oni nie, do oráčiny a tam, kde mám viacročné kvety, tie začali rašiť po zeme a oni mi všetko ozobali. Teraz musia byť na svojom mieste a čakať až im niečo zelené vhodím.

2. MirkaSev   24.03.2010 | 17:25 | reagovat | závadný
    A dále volám jaro :-)) :-)) včera jsem osazela truhlíky maceškama ;-) ;-) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=5300&g2_serialNumber=1

3. recepty73   24.03.2010 | 9:58 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: :-)) :-)) :-)) :-))}}} ;-)

4. Pája S   24.03.2010 | 9:04 | reagovat | závadný
    :-)) :-)) :-)) :-))

5. recepty73   23.03.2010 | 19:45 | reagovat | závadný
    ...na to,abych přišel o špenát slepice nepotřebuji,slimáci to zmáknou hravě taky :-X ...aby mě nepokakal beránek :-)) :-)) :-)) ,počítají se do toho nové hrábě :-)) :-)) :-)) -ty mi prý taky slušej ;-) :-))

6. Simča S.   23.03.2010 | 14:02 | reagovat | závadný
    Naštěstí mám bio vejce z domácího chovu a to bez slepičinců a vyhrabaných a sežraných kytiček z celé zahrádky...

7. Pája S   23.03.2010 | 13:27 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{Pája S napsal: Jo tak to já dám špenátek teď,aby byl co nejdřív. ;-) :-D Také ho jen stříhám, pořád tam nějaké lístečky raší a přidávám ho klidně do rajčatového salátu a tak,kam se dá prostě.Je křehký, když je mladý.To my rádi. :-D :-D}}} Tak to máš pravdu, ale nesmí se do zahrady pustit slepice :'( :'( , což je u nás pořád, muž je vždy pustí, ať prý se napasou - já je pohlídám, jo houby, vždycky něco ozobou a rozhrabou :'( :'( Loni napodzim právě ten špenát a pak mi skoro zlikvidovali petrželku :'( :'( potvory jedny slepičí :-! :-!}}} :-)) :-)) No jo ,jsou to likvidátorky všeho co roste.Ale zase budeš mít dobrá vajíčka . ;-) :-D Ty domácí jsem neměla ani nepamatuju,to je úplně něco jiného než ty kupovaná, nejen že mají hezčí barvu, ale ta chuť.

8. Zuzka   23.03.2010 | 13:22 | reagovat | závadný
    Tak přesně to fungovalo taky u nás Miri, ale ještě se pak omylem vypustili psi, ti zase pro změnu zlikvidovali ty slepice :-S , takže jsem zahrádku vybetonovala a vajíčka kupuju :-[ :-[ Ale protože se mi stýská po nehtech od hlíny, tak už hledám kde bych co zasadila a můj muž zase kouká, kde by koupil slepice. No blázinec hotovej.

9. Severová Miroslava   23.03.2010 | 12:37 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Jo tak to já dám špenátek teď,aby byl co nejdřív. ;-) :-D Také ho jen stříhám, pořád tam nějaké lístečky raší a přidávám ho klidně do rajčatového salátu a tak,kam se dá prostě.Je křehký, když je mladý.To my rádi. :-D :-D}}} Tak to máš pravdu, ale nesmí se do zahrady pustit slepice :'( :'( , což je u nás pořád, muž je vždy pustí, ať prý se napasou - já je pohlídám, jo houby, vždycky něco ozobou a rozhrabou :'( :'( Loni napodzim právě ten špenát a pak mi skoro zlikvidovali petrželku :'( :'( potvory jedny slepičí :-! :-!

10. Pája S   23.03.2010 | 10:57 | reagovat | závadný
    Jo předloni jsem dala špenát na podzim,krásně přezimoval a na jaře už rašil jako první,krom cibule ozimky. ;-) :-D

11. Pája S   23.03.2010 | 10:56 | reagovat | závadný
    Jo tak to já dám špenátek teď,aby byl co nejdřív. ;-) :-D Také ho jen stříhám, pořád tam nějaké lístečky raší a přidávám ho klidně do rajčatového salátu a tak,kam se dá prostě.Je křehký, když je mladý.To my rádi. :-D :-D

12. Severová Miroslava   23.03.2010 | 7:35 | reagovat | závadný
    Tak špenát já seju až když sklidím košťálovou zeleninu. Tj. tak asi v červenci. ;-) ;-) Mám málo místa a tak alespoň nejsou záhonky po zelenině pak prázdné :-)) :-)) . A špenát nevytrhávám, ale jen nad zemí odříznu, on pak ještě obrazí a je další sklizeň

13. Pája S   22.03.2010 | 20:06 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: Tak úkol splněn - skleník osázen ;-) ;-) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=5282&g2_serialNumber=1 Jo, a to uplácané mezi saláty jsou zaseté ředkvičky ;-) ;-) :-)) A Pájo jaké houby rostou v dubnu :-! :-! Už se zase těším na Tvoje fotky hub a výrobky z nich ;-) ;-)}}} Miru,chááá ,to já dala teprve semínka. ;-) :-S :-D Ty tvoje saláty budeš za chvíli sklízet ne? :-D Dnes jsem koupila špenátek a v týdnu ho dám na záhon,když nebudou rajčata bude špenátek. No a v loni jsme už na konci dubna našli modráky přeci,mám je v galerce. ;-) :-D A jestli to bude letos s houbama to samé,tak si piš,že provokovat budu,ale jenom troškuuuuu. :-P :-D :-D Já do hlavičky houby nedávám,ale může to být dobrý,to jo tedy. :-D

14. Pája S   22.03.2010 | 19:59 | reagovat | závadný
    {{{Jarka O. napsal: {{{stafl napsal: Hele neprovokuj s houbama jo? Mně už došly sušený a jsem zvědavá, co dám do velikonoční hlavičky :-) :-))}}} Přece maso :-)) :-)) :-)) čím víc, tím líp ;-)}}} Přesně,maso je maso. ;-) :-D :-D

15. Jarka O.   22.03.2010 | 19:47 | reagovat | závadný
    {{{stafl napsal: Hele neprovokuj s houbama jo? Mně už došly sušený a jsem zvědavá, co dám do velikonoční hlavičky :-) :-))}}} Přece maso :-)) :-)) :-)) čím víc, tím líp ;-)

16. MirkaSev   22.03.2010 | 16:47 | reagovat | závadný
    Tak úkol splněn - skleník osázen ;-) ;-) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=5282&g2_serialNumber=1 Jo, a to uplácané mezi saláty jsou zaseté ředkvičky ;-) ;-) :-)) A Pájo jaké houby rostou v dubnu :-! :-! Už se zase těším na Tvoje fotky hub a výrobky z nich ;-) ;-)

17. stafl   22.03.2010 | 15:35 | reagovat | závadný
    Hele neprovokuj s houbama jo? Mně už došly sušený a jsem zvědavá, co dám do velikonoční hlavičky :-) :-))

18. Pája S   22.03.2010 | 10:51 | reagovat | závadný
    Jo, také jsme si trochu protáhly těla na zahradě.Je to sice dost mokrý ještě ,ale tu plíseň sněžnou jsem trochu vyhrabala,trošičku se to zlepšilo.Doufám,že to zaroste co nejdřív,kdo se na ty holiny má koukat. ;-) Ostříhány keře a okrasná tráva a ve skleníku je zasetý salát a ředkvičky.Samo,že grilovačka také byla. :-D Sněženky vystrčily kvítka a lezou krokusy a magnolie má napučíno na květ. No a za chvíli je duben a jdem do lesa na houby. ;-) :-)) :-)) :-))

19. Jarka O.   21.03.2010 | 19:51 | reagovat | závadný
    Teda, vy jste pilní jako včeličky :-)) U nás místy ještě leží sníh. Dnes jsem koukala, že mamce konečně lezou krokusy a začaly kvést sněženky. Má ale zahradu na sluníčku.

20. MirkaSev   21.03.2010 | 19:15 | reagovat | závadný
    Tak mě letos papriky nevzešly, ale dostala jsem jich dost, už jsou v kelímkách, sázela jsem je letos po 2 a mám asi 30 kelímků :-! :-! Tak že když se vyvedou tak by mohly nějaké být. Rajčata jsou zasetá, tak uvidím jak se budou snažit, jestli to s nima nedopadne jak s paprikama :'( :'( Ale ve skleníku nemám ještě nic, snad zítra, muž totiž hlínu ve skleníku pěkně posypal vápnem ;-) ;-) a mě se do toho ten salát nechtěl sázet.Tak hned zítra vlítnu na trh a něco pokoupím :-)) :-)) no a pak půjdou do země skleníku i ředkvičky a semínka ostatní zeleniny a kytek.Ale u nás to ještě venku hrabat nejde, je to stále mokrý jak dr.... :-)) :-))

21. recepty73   21.03.2010 | 14:13 | reagovat | závadný
    Já jsem si rajčata taky předpěstovával,ale rozčiluje mě ta džungle za oknem(no,mě ani tak né... ;-) ),když jsou větší-takže letos také kupuji.Pórku se letos kupodivu daří a papriky se snažej :-D :-)) :-)) :-)) salát,ředkvičky,kedlubny jsou v zemi :-D ,jahody vyčištěné a pohnojené :-D ,víno ostříhané :-)) a buxusy ... též :-D,pohrabané zbytky listí :-)) ,stromky postříkané a ostříhané,zkrátka plodný víkend :-)) :-)) :-)) . Pátek byl slunečný,včely lítaly jak o závod a toho ptačího zpěvu :-)) ,sobota byla jak na houpačce,taková aprílová,ale šlo to,i buřty jsme stihli opéct ;-) :-)) .Zato dnešek :'( ,už v noci lilo a střídá se to snad po minutě :-!

22. Pája S   15.03.2010 | 14:06 | reagovat | závadný
    Jiří,já to právě už vzdala.Začala jsem sázet na jistotu a sadbu kupuji,už od loňska.Ale koukala jsem na ty tvé papriky,ty jsou moc povedené tedy a za chviličku budou kvést, akorát do května. Miru,loni jsem z venkovních rajčat neměla lautr nic(plíseň),jen z těch skleníkových. :-( Přesto jich pár letos zase koupím na venkovní záhon,nedá mi to.Uvidíme jak se to letos vydaří. :-D

23. recepty73   14.03.2010 | 19:46 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{recepty73 napsal: :-[ :'( tak jsem tam Laďko hodil ty mé chudinky-koukni jak je ta jedna otesaná :-X (a to měla 50cm :'( ) a té druhé aloi spodní listy taky chcípají.Třeba z těch malinkých odnoží ještě něco bude :-! Hoď sem ty tvé,ať se pokochám :-))}}} Jiří a co Tvé papriky - nekvetou už Mě letos ne a ne vzejít, tak snad jestli mě někdo neobdaruje, tak budu muset koupit :'( :'(}}} Řekl bych,že je to se semínkama rok od roku horší a horší :'( ...z letníhu pórku vyleze zimní :-S :-! ,červené papriky jsou žluté :-! ,místo kozích rohů jsou beraní,petržel prozměnu nevyleze vůbec... .Kolikrát už jsem si říkal,že předpěstovávat nic nebudu ;-)

24. Severová Miroslava   09.03.2010 | 11:56 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: {{{recepty73 napsal: :-[ :'( tak jsem tam Laďko hodil ty mé chudinky-koukni jak je ta jedna otesaná :-X (a to měla 50cm :'( ) a té druhé aloi spodní listy taky chcípají.Třeba z těch malinkých odnoží ještě něco bude :-! Hoď sem ty tvé,ať se pokochám :-))}}} Jiří a co Tvé papriky - nekvetou už Mě letos ne a ne vzejít, tak snad jestli mě někdo neobdaruje, tak budu muset koupit :'( :'(}}} :-( nekvetou,jsou to zatím takoví chcípáčci,snad to doženou... }}} To víš, že to doženou a co rajské ty už jsi zasel ?? Ty chci ted v sobotu zaset a taky si dát kany do květináčů - vždy si je předpěstuju a když je dávám ven, už mají krásné listy ;-) ;-)

25. recepty73   09.03.2010 | 11:06 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{recepty73 napsal: :-[ :'( tak jsem tam Laďko hodil ty mé chudinky-koukni jak je ta jedna otesaná :-X (a to měla 50cm :'( ) a té druhé aloi spodní listy taky chcípají.Třeba z těch malinkých odnoží ještě něco bude :-! Hoď sem ty tvé,ať se pokochám :-))}}} Jiří a co Tvé papriky - nekvetou už Mě letos ne a ne vzejít, tak snad jestli mě někdo neobdaruje, tak budu muset koupit :'( :'(}}} :-( nekvetou,jsou to zatím takoví chcípáčci,snad to doženou...
1 2 3 4 5 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X