Co se děje na zahrádkách

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Severová Miroslava   28.10.2010 | 18:46 | reagovat | závadný
    Tak dnes jsem trochu řádila na zahradě, muže chytly záda, tak jsem doryla, co on začal :-) a dostala jsem pochvalu, dokonce se mě to povedlo rovně :-D :-D :-D a pohrabala půlku zahrady, ale stejně jabloně drží listí stále, loni tam byly myslím celou zimu :-D :-D :-D
  2. recepty73   28.10.2010 | 19:11 | reagovat | závadný
    Dnes mě ,,vyvezli,, :-D na chatu-na skok O:-) -jen na čumendu.Bylo krásně,puchejř se snažil :-)) ,ale hrabání,rytí...mi teď fakt nehrozí :-( ,takže jsem si jen zavzdychal a vrátil se na gauč :'( :-( :-|

3. Jarka O.   28.10.2010 | 20:05 | reagovat | závadný
    Já dnes teprve dobývala jiřiny a mečíky :-\ :-[ A pak jsme lezli po okapech, čistili je a holky hrabaly tuny listí z osik, olší, javorů a jasanů...stromy to jsou krásný, ale toho lupení z nich... :-S :-S
  4. recepty73   16.10.2010 | 14:18 | reagovat | závadný
    ...a mně je to šumák :-D :-D :-D ,zatím :-D :-D :-D ,tak do zítra ;-) :-P :-D :-D :-D
  5. stafl   13.10.2010 | 9:34 | reagovat | závadný
    Zuzi, zatím je to pořád lepší než ve stejnou dobu loni, kdy tu byla sněhová kalamita a napdlo víc jak půl metru sněhu....takže díky aspoň za takovéto počasí. Jinak v Jizerkách taky mrzne, odpoledne a večer inverze, že by se dala krájet a, ale ráno se krásně z té mlhy vylupuje sluníčko a člověk má hned jinou náladu. Já mám zatím všechny kytky ještě na balkoně - muškáty, ibišek i kaktusy si kvetou - vánoční má poupata!!!!! :-\ :-! , jo musím ho vyfotit, co kdyby nedokvetl....
  6. Zuzka   13.10.2010 | 10:36 | reagovat | závadný
    Vánoční kaktusy mám na květ skoro všechny, ale je fakt, že je mám v teploučku za oknem. Růžový mně kvete už asi týden. No holt za měsíc už budeme péct perníčky ;-)
  7. Severová Miroslava   13.10.2010 | 21:50 | reagovat | závadný
    I mě nakvétají vánoční kaktusy, jeden do vínova a druhý bude oranžový, ty jsou takoví ranější, pak mám ještě ten normální klasický, tak zatím nic ;-) ;-) škoda že je nemůžeme nafotit a ukázat si je tu :-! :-!
  8. stafl   12.10.2010 | 19:46 | reagovat | závadný
    Páji, bacha na mrazíky - tady už je k nule a v 10.patře mám na zavřeným balkonu jen 8 °C!!!! Navic asi ve 4 najednou inverze brrrr - jo zima tu je a fofrem, já mám ještě kvetoucí muškáty a rozkvwetlý ibišek, asi to dám radši dovnitř :-! :-X
  9. Zuzka   13.10.2010 | 8:48 | reagovat | závadný
    To je hrůza, v půlce října jsem snad ještě kytky nesklízela, vždycky až koncem. Krásně teď všechno kvete, ráno je tady taky nula, auta zamrzlá, ale kupodivu fuchsie přežívají. Ibyšek to ale asi odnesl, muškátům ta nula nevadí.
  10. Severová Miroslava   10.10.2010 | 20:27 | reagovat | závadný
    No, milí a vážení copak se děje na Vašich zahrádkách :-\ :-\ Na té naší je vyrytá zelenina, okopané jahody a může se začít s rytím :-) :-) Počasí nám přeje ;-) ;-)
  11. Pája S   12.10.2010 | 18:52 | reagovat | závadný
    Jo Miru,skleník je z půlky sklizený .Ještě ale na druhé polovině okurky a papriky rostou,tak to nechávám.Jinak zahrada je uklizená,ještě ostříhat keře a vytahat letničky,ony pořád kvetou. :-\ No včera přízemní mrazíky,tak už to dlouho kvést nebude. :-)

12. Marie L.   21.06.2010 | 14:53 | reagovat | závadný
    To pivo na slimáky funguje a stačí do kelímku trošku, to konzument ani nepozná, že mu ty dva loky chybí. Takhle jsem chytila ve skleníku, kde mi škodili na okurkách a nebylo možné je najít. Na pivo se chytili.

13. Pája S   17.06.2010 | 14:53 | reagovat | závadný
    Na krtka máme taky vše vyzkošené.Je to zbytečný ,nehne se a nehne. Pivo na slimouše?Taky škoda piva,a než dělat z Bédi závisláka,to radši sbírat ty slimouše růčo. :-)) :-)) :-))

14. Severová Miroslava   17.06.2010 | 12:12 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama :-! :-!}}} ...to se dřív odstěhuje majitel pozemku :-S -já zkoušel i tu hadici od výfuku :-! :'( -nic :'( ... a taky jsem jednou zapíchl silnou hadici s vodou do krtince...,měl jsem pak tolik fontánek,že by se i čínští turisté ufotografovali k smrti ;-) -nic :'( ... ...na slimáky ty piliny platěj-to je fak,ale když mají velký hlad a není co by,tak ani tohle nepomůže a pivo :-S :-S :-S ,to vycucne Bedřich a je po návnadě :-! :-)) :-)) :-))}}} Hele a že by jsi naučil Bedřicha aby on likvidoval tu havěť, vyštěkával a chytal krtky a pěkně sbíral a zakusoval slimáky ;-) ;-) to je nápad co

15. recepty73   17.06.2010 | 11:22 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama :-! :-!}}} ...to se dřív odstěhuje majitel pozemku :-S -já zkoušel i tu hadici od výfuku :-! :'( -nic :'( ... a taky jsem jednou zapíchl silnou hadici s vodou do krtince...,měl jsem pak tolik fontánek,že by se i čínští turisté ufotografovali k smrti ;-) -nic :'( ... ...na slimáky ty piliny platěj-to je fak,ale když mají velký hlad a není co by,tak ani tohle nepomůže a pivo :-S :-S :-S ,to vycucne Bedřich a je po návnadě :-! :-)) :-)) :-))

16. Severová Miroslava   17.06.2010 | 9:31 | reagovat | závadný
    Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama :-! :-!

17. recepty73   13.06.2010 | 21:16 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: Udělala jsem Tarator - naprosto jedinečná věc v tomhle vedru.... http://rodina.cz/scripts/recepty/recept.ASP?id=227&from_fid=282&from_kid=173 }}} ...u nás taky oblíbené,ale bez ořechů ;-) :-))

18. stafl   11.06.2010 | 15:55 | reagovat | závadný
    PROVOKATÉRE, jinak paráda a souhlas :-)) :-))

19. Simča S.   11.06.2010 | 15:14 | reagovat | závadný
    Udělala jsem Tarator - naprosto jedinečná věc v tomhle vedru.... http://rodina.cz/scripts/recepty/recept.ASP?id=227&from_fid=282&from_kid=173

20. Severová Miroslava   11.06.2010 | 15:05 | reagovat | závadný
    Jo Simčo, to by nebylo špatný aby se sám posekal a taky usušil a uklidil na půdu :-)) :-)) Musím to navrhnout ;-) ;-)

21. stafl   11.06.2010 | 14:29 | reagovat | závadný
    u nás se teď taky omezilo papání na nejnutnější minimum a když tak vždycky řeknu, kdo chce teplé, ať si ho udělá - mužíček, zeť i dcerunka jsou tak líný, že jim chutná salíám s červenou cibulí, octem a pepřem :-)) :-)) :-)) - včerejší večeře

22. Simča S.   11.06.2010 | 14:15 | reagovat | závadný
    No jo, já to taky nejím, já to jen musím vyprodukovat, neb moje domácí piraně baští ať je zima nebo vedro...... Simča

23. Jarka O.   11.06.2010 | 12:51 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: Mirko FAKT????? Sám se posekal :-) :-)) :-D Jinak já bouřky miluji a když jsme na chatě, tak se v bouřce chodíme koupat do rybníka.... Až tam jednou na hladině poplave pěkně tučný škvareček, tak jsem to byla já :-) :-) :-)) :-)) :-D :-D Dnes nejdu do práce!!!! Tak jdu vařit a píct :-). Jdu si udělat těsto na závin, upíct pomerančovou bábovku a naložit maso na zítra..... :-) Simča}}} :-S :-! Ty blázne, taháš smrt za fousy...pozor na to, koupání za bouřky se už nevyplatilo spoustě lidem včetně 17ti letého bratra pánů Lipských, tak bacha. Jejich rod totiž pochází od nás. V tomhle vedru se od sporáku odtahuju, byl by mi ještě větší hic, nemám chuť vůbec na nic, teda vlastně jo...vlažnou sprchu a ledový nápoj nebo obklad na čelo :-)) :-)) :-\

24. stafl   11.06.2010 | 12:04 | reagovat | závadný
    Simi, že jsi cv..., vím, ale že takový .... :-)) , nezlobíš se, že ne? :-)) :-)) Miru, ten panelák byl on...už tu máme opraváře Ale v tomhle vedru se mi fakt nic nechce... Zas se to tu začíná zatahovat, no ono někde z toho vedra to spadnout musí...

25. Simča S.   11.06.2010 | 11:09 | reagovat | závadný
    Mirko FAKT????? Sám se posekal :-) :-)) :-D Jinak já bouřky miluji a když jsme na chatě, tak se v bouřce chodíme koupat do rybníka.... Až tam jednou na hladině poplave pěkně tučný škvareček, tak jsem to byla já :-) :-) :-)) :-)) :-D :-D Dnes nejdu do práce!!!! Tak jdu vařit a píct :-). Jdu si udělat těsto na závin, upíct pomerančovou bábovku a naložit maso na zítra..... :-) Simča

26. Severová Miroslava   11.06.2010 | 7:59 | reagovat | závadný
    {{{stafl napsal: Včera u nás byla teda bouřka, jakou jsem snad ještě nezažila, pořád se vracela, největší bouřňák visel přímo nad panelákem a blesky - to jste si mohli vybírat tvary - dvojaté, trojité, do vidličky, klikaté. Kdybych nebyla takový pos... :-[ :-[ . to by byly fotky... Navíc přesně vedle balkonu nám vede hromosvod tak i mužíček mě hnal od okna... takže jsme měli černou hodinku, všechno vypnuli a já zalezlá pod dekou, protože jsem si vzpomněla na chalupu, kde nám barákem prolítl "pěkný kulový blesk" a... ani nemluvím.. :-[ :-[ :-)) :-)) .}}} Laďko viděla jsem to včera ve zprávách, možná jestli to nebyl Vás panelák přímo ;-) ;-) taky že tam zatékalo a vůbec ta hrůza :-! :-! Nedivím se Ti, to bych se asi bála i já, která bouřku jinak sleduju oknem :-( :-( U nás sucho jak píše Klárka, zem puká, musíme zalévat, už máme dvě dávky sena v seníku, včera se posekal další kus :-)) :-))

27. recepty73   10.06.2010 | 18:13 | reagovat | závadný
    ...tak včera to vážně jen strašilo a žádný rachot se nekonal,ale když jsem jel ráno z práce na chalupu,tak mi spadla sanice k zemi :-S -napršelo podle srážkoměru 13 litrů na metr a to je to od domova co by kamenem dohodil :-S :-! i hlína z polí tekla po silnicích... ,ale dalo se krásně okopávat ;-) :-D

28. Klára K.   10.06.2010 | 17:00 | reagovat | závadný
    U nás je tiež strašne sucho a presto, že stále fúka vietor, je veľmi horúco. Keď potrebujem ráno niečo okopať, /cez deň sa nedá v zahrade vydržať/ vešer musím zaliať, lebo je to tak suché a popraskané, že motyka odlieta. Pájo, čo sa toho ovocia týka, to aj ja som jedla všetko, čo v zahrade najdeš, niektoré ešte aj teraz /čerešne, višne,/ tie sa nepostrekujú a sú vysoko od zeme, nepolezie ich všeliaká háveď, ale jahody a broskyne, ktoré tento rok nebudú, žial, tie dám do úst, len keď umyjem. Niekedy aj maliny. Už som ochutnala vyšne, sú fantastické.

29. Jarka O.   10.06.2010 | 11:30 | reagovat | závadný
    Tak u nás to včera taky jen strašilo :-D Vedro je ale k zalknutí. Ladko, teda, to bych se bála...moc :-! :-[ :-[

30. stafl   10.06.2010 | 10:29 | reagovat | závadný
    Včera u nás byla teda bouřka, jakou jsem snad ještě nezažila, pořád se vracela, největší bouřňák visel přímo nad panelákem a blesky - to jste si mohli vybírat tvary - dvojaté, trojité, do vidličky, klikaté. Kdybych nebyla takový pos... :-[ :-[ . to by byly fotky... Navíc přesně vedle balkonu nám vede hromosvod tak i mužíček mě hnal od okna... takže jsme měli černou hodinku, všechno vypnuli a já zalezlá pod dekou, protože jsem si vzpomněla na chalupu, kde nám barákem prolítl "pěkný kulový blesk" a... ani nemluvím.. :-[ :-[ :-)) :-)) .

31. Severová Miroslava   10.06.2010 | 8:02 | reagovat | závadný
    To se tak někdo má, nechá si zalejt zahrádku z hůry :-! :-! Já se tahala s konvema, a stejně nezapršelo, mraky se honily, ale utekly asi na sever k Páje a Jiřímu :'( :'( Když si vzpomenu, jak jsme před týdnem brečeli že furt prší a je zima :'( :'( no vida, a teď je takové sucho, že zem puká. :'( :'( Ale takové jak to bylo na Děčínsku, to snad ani nechci, to radši budu zalévat konvema ;-) ;-)
1 2 3 4 ... 6 ... 9 ... 11 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X