Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Co se děje na zahrádkách
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Severová Miroslava 28.10.2010 | 18:46 | reagovat | závadný
Tak dnes jsem trochu řádila na zahradě, muže chytly záda, tak jsem doryla, co on začal
a dostala jsem pochvalu, dokonce se mě to povedlo rovně
a pohrabala půlku zahrady, ale stejně jabloně drží listí stále, loni tam byly myslím celou zimu
-
stafl 13.10.2010 | 9:34 | reagovat | závadný
Zuzi, zatím je to pořád lepší než ve stejnou dobu loni, kdy tu byla sněhová kalamita a napdlo víc jak půl metru sněhu....takže díky aspoň za takovéto počasí. Jinak v Jizerkách taky mrzne, odpoledne a večer inverze, že by se dala krájet a, ale ráno se krásně z té mlhy vylupuje sluníčko a člověk má hned jinou náladu. Já mám zatím všechny kytky ještě na balkoně - muškáty, ibišek i kaktusy si kvetou - vánoční má poupata!!!!!
, jo musím ho vyfotit, co kdyby nedokvetl....
-
Severová Miroslava 13.10.2010 | 21:50 | reagovat | závadný
I mě nakvétají vánoční kaktusy, jeden do vínova a druhý bude oranžový, ty jsou takoví ranější, pak mám ještě ten normální klasický, tak zatím nic
škoda že je nemůžeme nafotit a ukázat si je tu
-
Severová Miroslava 10.10.2010 | 20:27 | reagovat | závadný
No, milí a vážení copak se děje na Vašich zahrádkách
Na té naší je vyrytá zelenina, okopané jahody a může se začít s rytím
Počasí nám přeje
-
Severová Miroslava 17.06.2010 | 12:12 | reagovat | závadný
{{{recepty73 napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama
}}}
...to se dřív odstěhuje majitel pozemku
-já zkoušel i tu hadici od výfuku
-nic
... a taky jsem jednou zapíchl silnou hadici s vodou do krtince...,měl jsem pak tolik fontánek,že by se i čínští turisté ufotografovali k smrti
-nic
...
...na slimáky ty piliny platěj-to je fak,ale když mají velký hlad a není co by,tak ani tohle nepomůže a pivo
,to vycucne Bedřich a je po návnadě
}}}
Hele a že by jsi naučil Bedřicha aby on likvidoval tu havěť, vyštěkával a chytal krtky a pěkně sbíral a zakusoval slimáky
to je nápad co
-
recepty73 17.06.2010 | 11:22 | reagovat | závadný
{{{Severová Miroslava napsal: Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama
}}}
...to se dřív odstěhuje majitel pozemku
-já zkoušel i tu hadici od výfuku
-nic
... a taky jsem jednou zapíchl silnou hadici s vodou do krtince...,měl jsem pak tolik fontánek,že by se i čínští turisté ufotografovali k smrti
-nic
...
...na slimáky ty piliny platěj-to je fak,ale když mají velký hlad a není co by,tak ani tohle nepomůže a pivo
,to vycucne Bedřich a je po návnadě
-
Severová Miroslava 17.06.2010 | 9:31 | reagovat | závadný
Jak na krtka ? http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-zahrada/137717/video-krtek-nepritel-zahrady-jak-se-ho-zbavit.html tak si to pročtěte, ale myslím, že jsem už použila většinu z toho, na čas je klid ale zase se rád vrací, předevčírem mezi rajčatama
-
Jarka O. 11.06.2010 | 12:51 | reagovat | závadný
{{{Simča S. napsal: Mirko FAKT????? Sám se posekal
Jinak já bouřky miluji a když jsme na chatě, tak se v bouřce chodíme koupat do rybníka.... Až tam jednou na hladině poplave pěkně tučný škvareček, tak jsem to byla já
Dnes nejdu do práce!!!! Tak jdu vařit a píct
. Jdu si udělat těsto na závin, upíct pomerančovou bábovku a naložit maso na zítra.....
Simča}}}
Ty blázne, taháš smrt za fousy...pozor na to, koupání za bouřky se už nevyplatilo spoustě lidem včetně 17ti letého bratra pánů Lipských, tak bacha. Jejich rod totiž pochází od nás.
V tomhle vedru se od sporáku odtahuju, byl by mi ještě větší hic, nemám chuť vůbec na nic, teda vlastně jo...vlažnou sprchu a ledový nápoj nebo obklad na čelo
-
Simča S. 11.06.2010 | 11:09 | reagovat | závadný
Mirko FAKT????? Sám se posekal
Jinak já bouřky miluji a když jsme na chatě, tak se v bouřce chodíme koupat do rybníka.... Až tam jednou na hladině poplave pěkně tučný škvareček, tak jsem to byla já
Dnes nejdu do práce!!!! Tak jdu vařit a píct
. Jdu si udělat těsto na závin, upíct pomerančovou bábovku a naložit maso na zítra.....
Simča
-
Severová Miroslava 11.06.2010 | 7:59 | reagovat | závadný
{{{stafl napsal: Včera u nás byla teda bouřka, jakou jsem snad ještě nezažila, pořád se vracela, největší bouřňák visel přímo nad panelákem a blesky - to jste si mohli vybírat tvary - dvojaté, trojité, do vidličky, klikaté. Kdybych nebyla takový pos...
. to by byly fotky... Navíc přesně vedle balkonu nám vede hromosvod tak i mužíček mě hnal od okna... takže jsme měli černou hodinku, všechno vypnuli a já zalezlá pod dekou, protože jsem si vzpomněla na chalupu, kde nám barákem prolítl "pěkný kulový blesk" a... ani nemluvím..
.}}}
Laďko viděla jsem to včera ve zprávách, možná jestli to nebyl Vás panelák přímo
taky že tam zatékalo a vůbec ta hrůza
Nedivím se Ti, to bych se asi bála i já, která bouřku jinak sleduju oknem
U nás sucho jak píše Klárka, zem puká, musíme zalévat, už máme dvě dávky sena v seníku, včera se posekal další kus
-
recepty73 10.06.2010 | 18:13 | reagovat | závadný
...tak včera to vážně jen strašilo a žádný rachot se nekonal,ale když jsem jel ráno z práce na chalupu,tak mi spadla sanice k zemi
-napršelo podle srážkoměru 13 litrů na metr a to je to od domova co by kamenem dohodil
i hlína z polí tekla po silnicích... ,ale dalo se krásně okopávat
-
Klára K. 10.06.2010 | 17:00 | reagovat | závadný
U nás je tiež strašne sucho a presto, že stále fúka vietor, je veľmi horúco. Keď potrebujem ráno niečo okopať, /cez deň sa nedá v zahrade vydržať/ vešer musím zaliať, lebo je to tak suché a popraskané, že motyka odlieta. Pájo, čo sa toho ovocia týka, to aj ja som jedla všetko, čo v zahrade najdeš, niektoré ešte aj teraz /čerešne, višne,/ tie sa nepostrekujú a sú vysoko od zeme, nepolezie ich všeliaká háveď, ale jahody a broskyne, ktoré tento rok nebudú, žial, tie dám do úst, len keď umyjem. Niekedy aj maliny. Už som ochutnala vyšne, sú fantastické. -
stafl 10.06.2010 | 10:29 | reagovat | závadný
Včera u nás byla teda bouřka, jakou jsem snad ještě nezažila, pořád se vracela, největší bouřňák visel přímo nad panelákem a blesky - to jste si mohli vybírat tvary - dvojaté, trojité, do vidličky, klikaté. Kdybych nebyla takový pos...
. to by byly fotky... Navíc přesně vedle balkonu nám vede hromosvod tak i mužíček mě hnal od okna... takže jsme měli černou hodinku, všechno vypnuli a já zalezlá pod dekou, protože jsem si vzpomněla na chalupu, kde nám barákem prolítl "pěkný kulový blesk" a... ani nemluvím..
.
-
Severová Miroslava 10.06.2010 | 8:02 | reagovat | závadný
To se tak někdo má, nechá si zalejt zahrádku z hůry
Já se tahala s konvema, a stejně nezapršelo, mraky se honily, ale utekly asi na sever k Páje a Jiřímu
Když si vzpomenu, jak jsme před týdnem brečeli že furt prší a je zima
no vida, a teď je takové sucho, že zem puká.
Ale takové jak to bylo na Děčínsku, to snad ani nechci, to radši budu zalévat konvema
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 6 | ... | 9 | ... | 11 | Další |
-jen na čumendu.Bylo krásně,puchejř se snažil