Čarovění

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Jarka O.   03.04.2009 | 11:38 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Děkuji Jarko, to jsem nevěděla k čemu to slouží. Člověk se stále musí učit, stydím se :-[ :-[}}} Zač :-S Že se učíš? Nikdo neví všechno ;-)

2. Severová Miroslava   03.04.2009 | 7:31 | reagovat | závadný
    Děkuji Jarko, to jsem nevěděla k čemu to slouží. Člověk se stále musí učit, stydím se :-[ :-[

3. Jarka O.   02.04.2009 | 11:46 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Dnes už radši nic nepiš Severová to je s tebou hrůza překlep na překlepu :-S :-S}}} Mirko, když odešleš něco a pak zjistíš, že je tam překlep, vpravo vedle "citovat" máš "upravit". Pokud na tvůj příspěvek dosud nikdo nereagoval, můžeš si ho opravit a znovu odeslat ;-) :-[ :-D

4. Severová Miroslava   02.04.2009 | 11:12 | reagovat | závadný
    Dnes už radši nic nepiš Severová to je s tebou hrůza překlep na překlepu :-S :-S

5. Severová Miroslava   02.04.2009 | 11:10 | reagovat | závadný
    Omlouvám se za překled :-)) :-)) jsou tam krásné barevné FOTKY :-! :-!

6. Severová Miroslava   02.04.2009 | 11:09 | reagovat | závadný
    Najeďte si na web "O abecedě zahrady" hned na úvodní stránce po straně - nejčtenější - pěstitel čarověníků, jsou tam i krásné barevné forky, konečně vím jak to vypadá. :-)) :-)) :-))

7. Iva Ma   30.03.2009 | 17:33 | reagovat | závadný
    Bombastic1 doufám, že bude k něčemu :-)) :-)) :-)) Mně totiž napadlo,že se bude hodit jakékoliv info.Nikdy jsem o tomto neslyšela a neznám.

8. bombastic.1   29.03.2009 | 23:09 | reagovat | závadný
    Moc děkuji Ivo,seženu a jdu do toho.Díky.

9. Iva Ma   29.03.2009 | 17:11 | reagovat | závadný
    Bombastic1-dostal se mi do ruky knižní katalog zima2009-tam je info,že vyšla/vyjde/kniha Čarověníky v naší zahradě-Miroslav Kostelníček,cena 119 Kč. Ukázku /asi z knihy/ je možné na internetu vyhledat pod www.grada.cz -zahrada.Tak posílám jen jako info-třeba si tam něco najdete.

10. bombastic.1   27.03.2009 | 21:11 | reagovat | závadný
    Děkuji za odpovědi.Myslel jsem jestli tady někdo s tím nemá zkušenosti.Paní Jarka má pravdu,je to ze špatného ovzduší deformace stromu hlavně starších a větve připomínají jako by hnízdo.Jako by na stromě vyrostl keřík.Z toho se vezmou rouby a naroubují se na sazenice mladých stromků.Vyrostou z toho konifery z pravidelně kulatou korunou o průměru 20 až 40 cm.a používají se do skalek atd.Dají se z toho pěstovat i bonsaje.Je to pro mě nová věc proto mě to zajímá a děkuji za každou radu či odkaz.Kdyby jste na cokoliv přišli nebo se s tím setkali dejte zprávičku.Děkuji

11. Pája S   23.03.2009 | 20:07 | reagovat | závadný
    Zkuste třeba toto,možná by pomohlo: http://www.caroveniky.cz/caroveniky/789/ http://wbgarden.com/nove/ei2.htm

12. Jarka O.   23.03.2009 | 15:20 | reagovat | závadný
    Já myslím, že čarověník nejde vypěstovat, ten musí vyrůst sám, proto je to čarověník. Je to na jehličnanu najednou jiná větev třeba s hustším nebo naopak řidším jehličím. Je to vlastně nějaká deformita, degenerace stromu...i když naroubovat by to možná nějak šlo? Občas o nich mluví Podlaha v Receptáři.

13. Marie L.   23.03.2009 | 14:40 | reagovat | závadný
    Zkuste zaslat svůj dotaz na www-ireceptar.cz, tam se zabývají více zahradničením a když Vám dotaz uveřejní do časopisu, určitě se Vám někdo ozve.

14. J.Tereza   23.03.2009 | 13:23 | reagovat | závadný
    Tuja patrí k ihličnanom, tiež som si na záhradu pred rokmi napestovala sama tuje, nie je to ťažké, len ozaj nerozumiem, či je to to, čo chcel bombastic.

15. Ladia   23.03.2009 | 13:22 | reagovat | závadný
    {{{bombastic.1 napsal: Marně scháním návod (pracovní postup) a hlavně kde sehnat potřebný material jehličňanů.Zná to někdo nebo může poradit kde sehnat jak návod nebo někoho kdo to umí? Děkuji}}} Já našla čarověník, to asi nebude ono že :-)) :-)) http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Carov%C4%9Bn%C3%ADk I když... čarověník borovice lesní http://www.hvlfoto.cz/main.php?g2_itemId=620

16. Severová Miroslava   23.03.2009 | 12:30 | reagovat | závadný
    Jestli nemyslí rozmnožování. Sami jsme si napěstovali tůjky. Ale tůjka asi není jehličnan :-! :-! :-!

17. J.Tereza   23.03.2009 | 10:54 | reagovat | závadný
    {{{bombastic.1 napsal: Marně scháním návod (pracovní postup) a hlavně kde sehnat potřebný material jehličňanů.Zná to někdo nebo může poradit kde sehnat jak návod nebo někoho kdo to umí? Děkuji}}} Nerozumiem čo vlastne chcete, popíšte podrobne.

18. bombastic.1   23.03.2009 | 10:30 | reagovat | závadný
    Marně scháním návod (pracovní postup) a hlavně kde sehnat potřebný material jehličňanů.Zná to někdo nebo může poradit kde sehnat jak návod nebo někoho kdo to umí? Děkuji

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X