Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Jarka O. 02.04.2009 | 11:46 | reagovat | závadný
{{{Severová Miroslava napsal: Dnes už radši nic nepiš Severová to je s tebou hrůza překlep na překlepu
}}}
Mirko, když odešleš něco a pak zjistíš, že je tam překlep, vpravo vedle "citovat" máš "upravit". Pokud na tvůj příspěvek dosud nikdo nereagoval, můžeš si ho opravit a znovu odeslat
-
Iva Ma 29.03.2009 | 17:11 | reagovat | závadný
Bombastic1-dostal se mi do ruky knižní katalog zima2009-tam je info,že vyšla/vyjde/kniha Čarověníky v naší zahradě-Miroslav Kostelníček,cena 119 Kč. Ukázku /asi z knihy/ je možné na internetu vyhledat pod www.grada.cz -zahrada.Tak posílám jen jako info-třeba si tam něco najdete. -
bombastic.1 27.03.2009 | 21:11 | reagovat | závadný
Děkuji za odpovědi.Myslel jsem jestli tady někdo s tím nemá zkušenosti.Paní Jarka má pravdu,je to ze špatného ovzduší deformace stromu hlavně starších a větve připomínají jako by hnízdo.Jako by na stromě vyrostl keřík.Z toho se vezmou rouby a naroubují se na sazenice mladých stromků.Vyrostou z toho konifery z pravidelně kulatou korunou o průměru 20 až 40 cm.a používají se do skalek atd.Dají se z toho pěstovat i bonsaje.Je to pro mě nová věc proto mě to zajímá a děkuji za každou radu či odkaz.Kdyby jste na cokoliv přišli nebo se s tím setkali dejte zprávičku.Děkuji -
Jarka O. 23.03.2009 | 15:20 | reagovat | závadný
Já myslím, že čarověník nejde vypěstovat, ten musí vyrůst sám, proto je to čarověník. Je to na jehličnanu najednou jiná větev třeba s hustším nebo naopak řidším jehličím. Je to vlastně nějaká deformita, degenerace stromu...i když naroubovat by to možná nějak šlo? Občas o nich mluví Podlaha v Receptáři. -
Ladia 23.03.2009 | 13:22 | reagovat | závadný
{{{bombastic.1 napsal: Marně scháním návod (pracovní postup) a hlavně kde sehnat potřebný material jehličňanů.Zná to někdo nebo může poradit kde sehnat jak návod nebo někoho kdo to umí? Děkuji}}} Já našla čarověník, to asi nebude ono že
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Carov%C4%9Bn%C3%ADk
I když... čarověník borovice lesní http://www.hvlfoto.cz/main.php?g2_itemId=620