Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Videa - pletení vánočky
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Apina Hrbek 16.12.2009 | 14:10 | reagovat | závadný
Tak tady na sebe neco prozradim. Ja kdyz pecu vanocky, delam to nasledovne - testo si rozdelim na dve pulky, jednu pulku rozdelim na tri casti a druhou na pet. Z prvni pulky si pripravim tri silne prameny ktere zapletu, malicko uprostred promacknu, potru vajickem a na to polozim spletene tri prameny z druhe pulky testa, (tato cast je evidentne mensi, kousky testa byly mensi). Opetne malinko promacknu uprostred a potru vejcem a nakonec nahoru polozim srolovane zbyvajici dva prameny. Potru vejcem, posypu zbytkem mandli, zapicham do vanocky paratka, aby mi nezklouzla.
Mohu vas ujistit, ze vysledek je takovy, ze nikdo nepozna z kolika pramenu je pecen zaklad a dalsi patro. Zacala jsem takto peci vanocky pred mnooooha lety, kdy deti byly jeste doma, ja chodila do prace a chystala jsem velike vanoce, pekla 22 druhu cukrovi a nevedela jsem kam mam driv skocit. Toto male zjednoduseni mi trochu pomohlo v tom predvanocnim frmolu a protoze vanocky vychazi bajecne, nedelam to uz jinak.
Pokud vam nejde o to zdolat boj s mnoha prameny vanocky, zkuste toto.
-
bombastic.1 05.12.2009 | 23:53 | reagovat | závadný
Já vánočku peču z 9 pramenů 4+3+2 jsou nelepší dobře se propečou a vypadají hezky.Je to prostě klasika.Díval jsem se na videa a není to nic složitého od Vás cop který je nejdál přehazujete nejblíže.Zkoušel jsem to z bužírkami,když správně začnete tak Vás to vede samo.Ale přiznávám povedlo se napotřetí.Hodně úspěchů pokud do toho někdo půjde. -
recepty73 03.12.2009 | 8:21 | reagovat | závadný
{{{Apina Hrbek napsal: Jiri, ja bych se skoro vsadila, ze ty takhle zapletat vanocky umis.}}} Umím velikonoční pomlázky
.Vánočky taky nějak
spletu,ale obávám se,že to není ani jeden z těchto postupů
,ale líběj se mi ty videa
.No,tak se zase něco naučím
a pak,když nezapomenu(nesež...),tak i vyfotím
.Vánočku miluju!Nejvíc ten její
střed.
-
recepty73 02.12.2009 | 12:10 | reagovat | závadný
{{{Severová Miroslava napsal: Zaslal: st listopad 07, 2007 1:41 pm Předmět: -------------------------------------------------------------------------------- http://www.fiserasynove.cz/video/vanocka.mpg a zkuste to takhle
}}}
To je fofr!Takhle určitě dělají vánočky tady u nás v pekárně.