Videa - pletení vánočky

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Severová Miroslava   17.12.2009 | 12:10 | reagovat | závadný
    Takto, se špejlema dělám už dávno, ale stejně někdy potvůrka sjede. :-( :-( Ale chuťově je vždy dobrá, tak že to až tak nevadí, nikam ji nevystavuji, ale je pěkně v utěrce a igelitovém pytlíku aby zbytečně nevysychala. ;-) ;-)

2. Pája S   17.12.2009 | 10:25 | reagovat | závadný
    No Api,to je dobrý tip.Vyzkouším,bude to rychlejší .Díky :-D

3. Apina Hrbek   16.12.2009 | 20:08 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Api, dala si mi veľmi dobrý typ. Budem robiť podľa Teba. Už som si Tvoj príspevok vytlačila. Zdravím Klára}}} Dekuji Klarko, doufam, ze budes spokojena. A jak psal Jiri, pozor na spejle, to by nebyla legrace :'(

4. Klára K.   16.12.2009 | 20:06 | reagovat | závadný
    Api, dala si mi veľmi dobrý typ. Budem robiť podľa Teba. Už som si Tvoj príspevok vytlačila. Zdravím Klára

5. recepty73   16.12.2009 | 16:58 | reagovat | závadný
    :-)) Jednoduché,rychlé,supééééér! :-)) Jen nezblajznout ty špejle ;-) !

6. Apina Hrbek   16.12.2009 | 14:10 | reagovat | závadný
    Tak tady na sebe neco prozradim. Ja kdyz pecu vanocky, delam to nasledovne - testo si rozdelim na dve pulky, jednu pulku rozdelim na tri casti a druhou na pet. Z prvni pulky si pripravim tri silne prameny ktere zapletu, malicko uprostred promacknu, potru vajickem a na to polozim spletene tri prameny z druhe pulky testa, (tato cast je evidentne mensi, kousky testa byly mensi). Opetne malinko promacknu uprostred a potru vejcem a nakonec nahoru polozim srolovane zbyvajici dva prameny. Potru vejcem, posypu zbytkem mandli, zapicham do vanocky paratka, aby mi nezklouzla. :-D Mohu vas ujistit, ze vysledek je takovy, ze nikdo nepozna z kolika pramenu je pecen zaklad a dalsi patro. Zacala jsem takto peci vanocky pred mnooooha lety, kdy deti byly jeste doma, ja chodila do prace a chystala jsem velike vanoce, pekla 22 druhu cukrovi a nevedela jsem kam mam driv skocit. Toto male zjednoduseni mi trochu pomohlo v tom predvanocnim frmolu a protoze vanocky vychazi bajecne, nedelam to uz jinak. :-D Pokud vam nejde o to zdolat boj s mnoha prameny vanocky, zkuste toto. :-)

7. bombastic.1   05.12.2009 | 23:53 | reagovat | závadný
    Já vánočku peču z 9 pramenů 4+3+2 jsou nelepší dobře se propečou a vypadají hezky.Je to prostě klasika.Díval jsem se na videa a není to nic složitého od Vás cop který je nejdál přehazujete nejblíže.Zkoušel jsem to z bužírkami,když správně začnete tak Vás to vede samo.Ale přiznávám povedlo se napotřetí.Hodně úspěchů pokud do toho někdo půjde.

8. recepty73   03.12.2009 | 8:21 | reagovat | závadný
    {{{Apina Hrbek napsal: Jiri, ja bych se skoro vsadila, ze ty takhle zapletat vanocky umis.}}} Umím velikonoční pomlázky ;-) .Vánočky taky nějak ;-) spletu,ale obávám se,že to není ani jeden z těchto postupů :-)) ,ale líběj se mi ty videa :-D .No,tak se zase něco naučím :-P a pak,když nezapomenu(nesež...),tak i vyfotím ;-) .Vánočku miluju!Nejvíc ten její :-)) střed.

9. Apina Hrbek   02.12.2009 | 15:37 | reagovat | závadný
    Jiri, ja bych se skoro vsadila, ze ty takhle zapletat vanocky umis.

10. recepty73   02.12.2009 | 12:10 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Zaslal: st listopad 07, 2007 1:41 pm Předmět: -------------------------------------------------------------------------------- http://www.fiserasynove.cz/video/vanocka.mpg a zkuste to takhle ;-) ;-)}}} To je fofr!Takhle určitě dělají vánočky tady u nás v pekárně.

11. Pája S   02.12.2009 | 9:32 | reagovat | závadný
    Api,kápla si na to.Taky jsem si všimla,že nemají v těstě rozinky, mandle.To se opravdu dělá trošičku lépe a nic nevypadává.A já dávám do těsta oboje. ;-)

12. Apina Hrbek   01.12.2009 | 16:22 | reagovat | závadný
    To je dobry napad sem toto pridat, ale jak Paja rika, asi bych si zauzlovala ruce. Taky se zda, ze v teste nebyly zadne mandle a rozinky a v tom pripade pleteni jde malicko lepe. :-)

13. Severová Miroslava   01.12.2009 | 12:41 | reagovat | závadný
    Zaslal: st listopad 07, 2007 1:41 pm Předmět: -------------------------------------------------------------------------------- http://www.fiserasynove.cz/video/vanocka.mpg a zkuste to takhle ;-) ;-)

14. Pája S   30.11.2009 | 20:30 | reagovat | závadný
    Jarko,perfekt,ale stejně si zauzluju ruce. :-)) :-)) :-))

15. Jarka O.   30.11.2009 | 19:23 | reagovat | závadný
    1: http://raduzyrecepty.com/clanky/videa/video---pleteni-vanocek-ze-3_-4_-5-a-6-pramenu 2: http://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/bab/babr0040.html

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X