Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Kdy začínáte s pečením?
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Jarka O. 08.12.2007 | 8:07 | reagovat | závadný
{{{Ladia napsal: Doufám milé pekařky a cukrářky, že některé vaše výtvory uvidíme ve fotogalerii
a to nejlépe všechny
Já mám novou troubu a posledně se mi z jinak výborného perníku povedlo vytvořit jakousi vysušenou placičku
Možná jsem si měla vyfotit do netradičních pokrmů
}}}
Jéje, škoda, že jsem to nevěděla dřív
Ale moje rodina se na ty nepovedené kousky hrozně těší, protože jak to voní, mají chutě a já pěkné cukroví nedám
-
Ladia 07.12.2007 | 12:30 | reagovat | závadný
Doufám milé pekařky a cukrářky, že některé vaše výtvory uvidíme ve fotogalerii
a to nejlépe všechny
Já mám novou troubu a posledně se mi z jinak výborného perníku povedlo vytvořit jakousi vysušenou placičku
Možná jsem si měla vyfotit do netradičních pokrmů
-
J.Tereza 16.10.2007 | 13:40 | reagovat | závadný
Začínam piecť na Mikuláša, resp. deň po Mikulášovi, pretože na Mikuláša sa večer otvárajú Vianočné Košice, takže sme v meste. Dovtedy mám už byt vyprataný, ako Jarka, a postupne pečiem najprv pečivo, ktoré potrebuje dobre odležať, neskôr to, ktoré odležať potrebuje menej. Ukladám do krabíc a teším sa na Vianoce.
-
Jarka O. 16.10.2007 | 12:28 | reagovat | závadný
Nenechte se, paní Lado, znervóznit ( ani vlastním mužem ne
). Mě osobně to spíš naštve, že prodejci ruší podzimní zklidňování tak brzy. Bojím se, že časem bude vánoční zboží nabízeno hned po Velikonocích a naopak
Já začínám s úklidem začátkem adventu a popoháním svoje dcery tím, že říkám, že v neuklizeném bytě nepeču. Na pečení se obě vždycky hrozně těší, tak ať mají motivaci. Takže nejdříve po Mikuláši jsem začínala s druhy, které potřebovaly naležet. Na těchto stránkách jsem objevila recept na perníčky, které jsou krásně měkké hned po upečení, takže už ani na perníčky není spěch. Vzhledem k tomu, že v bytě máme poměrně teplo a na balkón nám chumelí, tak tučnější druhy - což, jak si teď uvědomuju, je většina - peču asi 2 týdny až týden před Vánocemi. Ono jde stejně hlavně o tu atmosféru a tu hektické bláznění nevyvolá