Kdy začínáte s pečením?

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Jarka O.   08.12.2007 | 8:07 | reagovat | závadný
    {{{Ladia napsal: Doufám milé pekařky a cukrářky, že některé vaše výtvory uvidíme ve fotogalerii 8-) a to nejlépe všechny ;-) Já mám novou troubu a posledně se mi z jinak výborného perníku povedlo vytvořit jakousi vysušenou placičku :-S :-S Možná jsem si měla vyfotit do netradičních pokrmů :-)) :-))}}} Jéje, škoda, že jsem to nevěděla dřív :-)) :-)) Ale moje rodina se na ty nepovedené kousky hrozně těší, protože jak to voní, mají chutě a já pěkné cukroví nedám :-D :-D

2. Věra z DC   07.12.2007 | 12:42 | reagovat | závadný
    tak já budu zasílat i ty připálené ty se povedou vyjímečně ale stojí zato :-S :-\ :-[

3. Ladia   07.12.2007 | 12:30 | reagovat | závadný
    Doufám milé pekařky a cukrářky, že některé vaše výtvory uvidíme ve fotogalerii 8-) a to nejlépe všechny ;-) Já mám novou troubu a posledně se mi z jinak výborného perníku povedlo vytvořit jakousi vysušenou placičku :-S :-S Možná jsem si měla vyfotit do netradičních pokrmů :-)) :-))

4. J.Tereza   16.10.2007 | 13:40 | reagovat | závadný
    Začínam piecť na Mikuláša, resp. deň po Mikulášovi, pretože na Mikuláša sa večer otvárajú Vianočné Košice, takže sme v meste. Dovtedy mám už byt vyprataný, ako Jarka, a postupne pečiem najprv pečivo, ktoré potrebuje dobre odležať, neskôr to, ktoré odležať potrebuje menej. Ukladám do krabíc a teším sa na Vianoce. :-D

5. Jarka O.   16.10.2007 | 12:28 | reagovat | závadný
    Nenechte se, paní Lado, znervóznit ( ani vlastním mužem ne :-D ). Mě osobně to spíš naštve, že prodejci ruší podzimní zklidňování tak brzy. Bojím se, že časem bude vánoční zboží nabízeno hned po Velikonocích a naopak:-! Já začínám s úklidem začátkem adventu a popoháním svoje dcery tím, že říkám, že v neuklizeném bytě nepeču. Na pečení se obě vždycky hrozně těší, tak ať mají motivaci. Takže nejdříve po Mikuláši jsem začínala s druhy, které potřebovaly naležet. Na těchto stránkách jsem objevila recept na perníčky, které jsou krásně měkké hned po upečení, takže už ani na perníčky není spěch. Vzhledem k tomu, že v bytě máme poměrně teplo a na balkón nám chumelí, tak tučnější druhy - což, jak si teď uvědomuju, je většina - peču asi 2 týdny až týden před Vánocemi. Ono jde stejně hlavně o tu atmosféru a tu hektické bláznění nevyvolá ;-)

6. iNDYCZ   15.10.2007 | 19:46 | reagovat | závadný
    {{{Ladia napsal: V obchodech jsem již zahlédla vánoční sortiment ;-), kdy vy začínáte s přípravami na vánoce?}}} Vcera bylo pozde :-))

7. Ladia   15.10.2007 | 16:58 | reagovat | závadný
    V obchodech jsem již zahlédla vánoční sortiment ;-), kdy vy začínáte s přípravami na vánoce?

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X