Fotky, fotky, fotky

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Pája S   28.12.2009 | 21:46 | reagovat | závadný
    Vánoce jsme ve zdraví přežili!! :-D Škoda, že slezl sníh. Lado,teda z fotek čiší úplná pohoda a štěstí.Děti spokojené,to je nádhera a i koledy jste zpívali.U nás byla z jednoho dárku taková radost a legrace a to sme si užili fakt všichni .Koupila jsem Activity 2 a hrálo se.Doporučuji, je to legrace a fakt jsme si užili všichni společnou hru. :-)) :-)) Jiří,polovinu metrovky jsem dala synovcům sebou a druhý den nebyla - ani ťuk. :-D Api i bez cukroví jsou Vánoce,jde o společné chvíle a radost ,ale to víš určitě sama viď. ;-) Miru,doufám že se ti už ulevilo a jseš jakž takž fit. :-D Teď ještě ve zdraví přežít Silvu a pořádně ho oslavit

2. Apina Hrbek   28.12.2009 | 21:30 | reagovat | závadný
    Ladenko, vidim, ze jste meli pekne a bohate Vanoce. U nas byly klidne a bez shonu, letos jsem poprve v zivote nepekla zadne cukrovi. Ale veceri jsme meli tradicni a vybornou, k tomu dobre vino a tak nam nic nechybelo. :-)

3. Ladia   28.12.2009 | 20:21 | reagovat | závadný
    http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=2854

4. MirkaSev   28.12.2009 | 20:12 | reagovat | závadný
    Jiří Ty šprýmaři, to jsem se dobře zasmála a můj mužskej taky ocenil Tvůj humor :-)) :-))Až dodatečně jsem si vzpomněla a co tvoje dutiny :-)) :-)) ty jsi si je nadělil už předem co

5. recepty73   28.12.2009 | 14:58 | reagovat | závadný
    Ahoj všem :-)) ;-) Doufám,že jste si Vánoce užily!No,teď přežít ještě Silvestra a jsme zase o rok chytřejší :-)) ;-) Api,ta vaše sněhová nadílka dolehla i na nás :-\ ,neteř přiletěla z Anglie až 27.místo 24. :-\ Pájo,metrovka je super!!! Mirka si pod stromeček nadělila bacila :-S -to si asi myslela,že tam nic jiného nebude :-)) ...... Mějte se hezky.... :-D

6. stafl   27.12.2009 | 18:30 | reagovat | závadný
    Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi ta práce tady na fotogalerii zbytečně krkolomná a složitá. Pokaždé se přihlašovat, vyhledávat, jak a co nahrát ... nevím, mám fotky i jinde a jde to daleko jednodušeji

7. MirkaSev   27.12.2009 | 17:46 | reagovat | závadný
    Klárko, dobrý, ale jak se ti to podařilo nevím, musím si přidat tvé album do košíku a kliknout bez náhledu, pak se nabídne stáhnout fotografii a pak se teprve ukáže tvé dílo. No pekné, viděla jsem všechny tvé výtvory. :-)) :-))

8. MirkaSev   26.12.2009 | 20:28 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Mirka, neide to, prosím Ťa, ak môžeš, napíš mi krok za krokom po lopate podané ako blbcovi, ako na to mám ísť. Obrázky mám napočítači v "Moje dokumenty". Keď môžeš, pošli to na môju adresu: okt@salamon.sk Srdečná vďaka.Prosím, prepáč, za otravovanie počas sviatkov. Prajem nerušený zbytok sviatkov. Klára}}} Tak dobře vynasnažím se, vyzkouším to ještě na sobě a pak ti to popíšu. :-)) :-))

9. Klára K.   26.12.2009 | 14:08 | reagovat | závadný
    Mirka, neide to, prosím Ťa, ak môžeš, napíš mi krok za krokom po lopate podané ako blbcovi, ako na to mám ísť. Obrázky mám napočítači v "Moje dokumenty". Keď môžeš, pošli to na môju adresu: okt@salamon.sk Srdečná vďaka.Prosím, prepáč, za otravovanie počas sviatkov. Prajem nerušený zbytok sviatkov. Klára

10. MirkaSev   25.12.2009 | 18:31 | reagovat | závadný
    Jinak Vám musím napsat, že opět po asi měsíci a půl mám chřipajznu. :-( :-( Včera nic, oslavili jsme si krásně štědrý den a dnes ráno jsem vstávala a kašel,rýma, hlava jako střep. Měla být u nás dnes návštěva, jsem to odvolala a manžel šel sám a já doma popíjím čaje a čučím do bedny a něco jsem taky přečetla. Acho jo :-( :-( Ted jdu koukat na ulici a večer snad kouknu na chat, jestli tam někdo budete. Mějte se lépe než já :-)) :-))

11. MirkaSev   25.12.2009 | 18:26 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: {{{Klára K. napsal: Ja som to nebrala tak, že sa chváliš. Môj obdiv je úprimný a je mo len ľúto, že ja nedokážem nič dať do galerie. Nejaké fotky sme porobili a nedokážem to tam vložiť. Zdravím, Klára}}} Klárko najed si to fotogalerie a napravo bude přihlásit na to klikni a zadej si nějaké jméno a heslo a jsi tam, ale nezapoměn si to přihl. jméno a heslo zapsat, budeš ho vždy při přihlašování potřebovat.Dále si najed na vaše album - nebo tak nějak se to jmenuje a dole jsou asi dva řádky různých odkazů - vyber přidat položky a dál tě to už povede samo. Těším se na tvé fotečky. :-)) :-))}}} Ale,ale Klárko ted jsem zjistila že už máš album vytvořené, tak jen do něho vlez a dole na řádku je přidat položky - otevře se ti takový obdélníček po straně je procházet to zmáčkneš a už te to navede tam kde máš uložené fotky a můžeš přidávat. Ať se zadaří :-)) :-))

12. MirkaSev   25.12.2009 | 18:18 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Ja som to nebrala tak, že sa chváliš. Môj obdiv je úprimný a je mo len ľúto, že ja nedokážem nič dať do galerie. Nejaké fotky sme porobili a nedokážem to tam vložiť. Zdravím, Klára}}} Klárko najed si to fotogalerie a napravo bude přihlásit na to klikni a zadej si nějaké jméno a heslo a jsi tam, ale nezapoměn si to přihl. jméno a heslo zapsat, budeš ho vždy při přihlašování potřebovat.Dále si najed na vaše album - nebo tak nějak se to jmenuje a dole jsou asi dva řádky různých odkazů - vyber přidat položky a dál tě to už povede samo. Těším se na tvé fotečky. :-)) :-))

13. Klára K.   25.12.2009 | 16:29 | reagovat | závadný
    Ja som to nebrala tak, že sa chváliš. Môj obdiv je úprimný a je mo len ľúto, že ja nedokážem nič dať do galerie. Nejaké fotky sme porobili a nedokážem to tam vložiť. Zdravím, Klára

14. Pája S   25.12.2009 | 13:06 | reagovat | závadný
    Klárko,Ivo ,to jsem se nechtěla chlubit,ale chválit mne teda můžete. :-)) :-)) :-)) Dík za uznání. :-D

15. Iva Ma   25.12.2009 | 9:01 | reagovat | závadný
    Pájo, ta metrovka je teda super :-)) :-)) :-))

16. Klára K.   24.12.2009 | 21:51 | reagovat | závadný
    Pájo, krásne sa Ti vydarila tá metrovka blahoželám zdravím Klára

17. Pája S   24.12.2009 | 12:03 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Pája S napsal: Jiří :-)) :-)) :-)) máš básnický střevo,koukám, co máš ty dutiny. :-)) :-)) :-)) Úplně tě vidim v tý kukle :-)) :-)) Taky na mne jednou takhle vybafl soused,málem dostal lopatou. :-))}}} Umím ještě i tuhle,ale to Vám přát určitě nebudu ;-) : Na Vánoce v krku kosti, na Silvestra zvratků dosti, na Nový rok bolehlav, takový Vám přeji stav! Vidím to však černě, budu na tom stejně ;-) :-)) ...a sníh taky uklízím rád :-D}}} taky dobrý :-)) :-)) :-)) :-)) Koukni na tu metrovku, ať máš mustr a někdy jí zkus a nech uležet min .přes noc ,ale čím dýl necháš ,tím je lepší. ;-) :-D http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=3130

18. MirkaSev   23.12.2009 | 20:37 | reagovat | závadný
    Všechno hezké, moc hezké, ale nenašla jsem žádné fotečky cukrovíčka a různých výrobků té co toto téma založila. :-! :-!

19. Pája S   23.12.2009 | 0:18 | reagovat | závadný
    Přeji všem poklidné svátky ,hodně krásných maličkostí pod stromečkem,hlavně lásku ,pohodu a zdraví v roce 2010. :-D .

20. MirkaSev   22.12.2009 | 20:29 | reagovat | závadný
    {{{Apina Hrbek napsal: {{{Severová Miroslava napsal: Na Vaše konto v bance život bylo vloženo 365 dnů. Utraťte je za štěstí, zdraví a lásku. :-)) :-)) Příjemné prožití vánoc, bohatého Ježíška a do nového roku hodne štěstí,zdraví a životní pohody přeje Mirka Sev. :-)) :-)) :-))}}} Ahoj Mirko, nejsem tak poeticka jako ty a Jiri, ale i bez poezie ti preji hezke Vanoce, mnoho darecku a hodne stesti, zdravi, uspechu a spokojenosti do Noveho roku. :-D}}} Děkuji moc :-)) :-))

21. Apina Hrbek   22.12.2009 | 13:43 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: Na Vaše konto v bance život bylo vloženo 365 dnů. Utraťte je za štěstí, zdraví a lásku. :-)) :-)) Příjemné prožití vánoc, bohatého Ježíška a do nového roku hodne štěstí,zdraví a životní pohody přeje Mirka Sev. :-)) :-)) :-))}}} Ahoj Mirko, nejsem tak poeticka jako ty a Jiri, ale i bez poezie ti preji hezke Vanoce, mnoho darecku a hodne stesti, zdravi, uspechu a spokojenosti do Noveho roku. :-D

22. Apina Hrbek   22.12.2009 | 13:40 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Api, ja by som Ti tiež pomohla. Rada odhadzujem sneh, samozrejme, keď nie eje ťažký. U nás ho napadlo tiež pekne, nie toľko ako u Teba, zatiaľ sa drží, ale hlásia dážď a +7°C, takže, je možné, že vianoce budú na blate, alebo bude riťrozbijka. Prajem krásne sviatky Klára}}} Tady mrzne jen prasti a hlasi dalsi snih na Bozi hod. A tak budeme zase makat. Vanoce tedy bile budou. Horsi je to, ze silnice jsou namrzle a lidi se nikdy nepouci jak maji jezdit. Manzel mi vcera vecer rikal, ze cestou z prace videl vsude v prikopech popadana auta. Ja musim jet za chvili na nakup a tak se budu modlit aby vsichni hrdinove co jezdi po ledu jako o zavod zustali doma. :-X

23. Severová Miroslava   22.12.2009 | 11:04 | reagovat | závadný
    Na Vaše konto v bance život bylo vloženo 365 dnů. Utraťte je za štěstí, zdraví a lásku. :-)) :-)) Příjemné prožití vánoc, bohatého Ježíška a do nového roku hodne štěstí,zdraví a životní pohody přeje Mirka Sev. :-)) :-)) :-))

24. recepty73   22.12.2009 | 10:41 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Jiří :-)) :-)) :-)) máš básnický střevo,koukám, co máš ty dutiny. :-)) :-)) :-)) Úplně tě vidim v tý kukle :-)) :-)) Taky na mne jednou takhle vybafl soused,málem dostal lopatou. :-))}}} Umím ještě i tuhle,ale to Vám přát určitě nebudu ;-) : Na Vánoce v krku kosti, na Silvestra zvratků dosti, na Nový rok bolehlav, takový Vám přeji stav! Vidím to však černě, budu na tom stejně ;-) :-)) ...a sníh taky uklízím rád :-D

25. Klára K.   22.12.2009 | 10:18 | reagovat | závadný
    Api, ja by som Ti tiež pomohla. Rada odhadzujem sneh, samozrejme, keď nie eje ťažký. U nás ho napadlo tiež pekne, nie toľko ako u Teba, zatiaľ sa drží, ale hlásia dážď a +7°C, takže, je možné, že vianoce budú na blate, alebo bude riťrozbijka. Prajem krásne sviatky Klára
1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X